Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Foorumilaisten autojen kuvia (v.3)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Tälle kesää alle löytyi Rial Daytona Racet. Speedlinet laitoin varastoon, ei raaski myydä.

    Comment


    • Tuli vaihdettua merkkiä Audin puolelle. Oikeastaan koko elämän kestänyt merkkiuskollisuus MB:tä kohtaan loppui tämän vuoden helmikuussa katkeran suloisissa tunnelmissa. Parhaita asioita, mitä itselle ja lompakolle on tapahtunut :)

      Audi A4 Avant 35TFSI S-Line ulkopaketilla ja mielekkäällä värillä tarttui matkaan. Vuosimalli 2020 eli facelift, jonka ulkonäkö kyllä miellyttää suuresti. Yhteistä taivalta takana 10tkm vaivatonta kilometriä. Uskomattoman tyytyväinen olen ollut tuotteeseen. Pieni kulutus 2.0 TFSI moottorille ja varusteet nykyaikaiset. Millään törkylistalla tätä ei ole uutena tilattu, mutta löytyy digimittaristo, webasto, taittuva koukku, sporttijakkarat, matrixit yms.

      Click image for larger version

Name:	1F02A8B5-BBBA-49A4-9D64-A09EB4E6F29F.jpeg
Views:	1166
Size:	266,2 Kt
ID:	1975240

      Comment


      • Vaihdoin leveämpää vannetta Münchenin tuotokseen.

        Comment


          Pitkään haudoin BMW E32-kuumetta, ja kun sopiva auto osui kohdalle, ei tarvinnut alkaa ostohousuja etsiskellä. 1994 740i, Japanintuonti.

          Comment


          • Pari kuvaa vanhasta rouvasta näin fiksailujen jälkeen. Sai ruosteet pois ja uuden maalikerroksen. Pari pikku lommoa jäi, mutta annettakoon se anteeksi kun kuitenkin käyttöautosta kyse :)

            Comment


            • Kymmenen(?) vuoden pakettiautoilun jälkeen lupasin itselleni jotain sporttisempaa. Semikarun elämän kokenut mk3 tötterö tarjoaa sitä ainakin itselleni. No hinnassakin se näkyi, mutta rakennellaan kuntoon. Stage 3 powermax1 kovasti houkuttaisi myös

              Comment


                Rouva päivitti kolme vuotta vanhan PHEV-Seatin pari vuotta vanhaan möhkötroniin.

                Click image for larger version

Name:	1000136905.jpg
Views:	636
Size:	225,7 Kt
ID:	1976688

                Comment


                • Tämmöinen Coupe Quattro ollut omistuksessa jo 5v. Ajellaan tällä pojan kanssa tasanopeusrallia. Kuva viime viikonlopun Lahti Historic Rallista, josta napattiin pronssia.




                  Viimeksi muokannut Killeri; 27.8.2024, 15:05. Perustelu: Tapatalk-allekirjoitus poistettu.

                  Comment


                    A3 tuli painettua kasaan ja suunnattiin Ringille kolmen auton voimin. Reissu meni menestyksekkäästi (=vehkeet ehjänä kotiin) ja päivitysideoita autoon kyllä kertyi taas.

                    Comment


                    • UrS4 saapui minun talouteen. Tarkoitus ei ole ainakaan museoida, osia on laitettu tilaukseen ympäri maailmaa. Ei sattuis löytymään keneltäkään ehyttä kuskin kermanväristä nahkapenkkiä?

                      Comment

                      Working...
                      X