Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kolme turvaistuinta...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    Alkuperäinen kirjoittaja re japi Näytä viesti
    Muistan jostain lukeneeni että kolme istuinta tai kaukaloo tms takapenkillä olis laitonta Suomessa...
    Olisiko aiheesta tarkempaa infoa? Aika monessa suomalaisperheessä oltaisiin rikoksen poluilla mikäli näin olisi.

    Edit: A6 C5 Avant Recaroilla, kolme istuinta kaksi nenää menosuuntaan ja yksi taaksepäin. Ahdasta on, mutta mahtuu siten että kaikki saavat istua suorassa.

    Comment


    • #32
      Tuon 3 istuimen takiahan on tehty tämä ns Touran takapenkki jota ei ilmeisesti ole edes tarkoitettu istuttavaksi ilman turvaistuimia. Maksimoitu leveys jättämällä ovipahvit suurinpiirtein pois ja penkin istuin ja selkänoja ovat melkein ilman mitään muotoilua suorat lankut. Kyseisen auton käyttö vaatii vaan sitten eri asennetta.

      Comment


      • #33
        Mietin tuossa kans että oisko tuohon kutoseen sstavilla hieman loivemmilla syvennyksillä nuita istuin osia. Töissä tänään oli samallainen auto recaron pekityksellä ja ainakin äkikseltään näytti että taka penkeissä oli loivempi muotoilu istun osassa.
        Käytiin tänään kokeileen turvaistuinta nuiden nykyisten istuimien kans mutta eihän se sinne mahtunu, kokeiltiin britaxin kaukaloa ja sitä telakaan joka oli kaipeinta mallia. Ois kyllä istuimen ja oven välissä vielä ainakin se 10cm tilaa, mutta kun nuita istumia ei saa yhtään sivummalle penkin muotoilun takia.

        Comment


        • #34
          Jos autosta muuten tykkää eikä tuota ongelmaa käytä esim tekosyynä vaihtoon, niin ainahan voi hommata purkuvehkeestä uuden takapenkin istuinosan ja pistää sen lihoiksi, laittaa vaahtomuovit leikellen tasaisemmaksi ja verhoilla uudestaan.

          Comment


          • #35
            On tuossa kyllä tuo auton vaihtokin ollut mielessä varsinkin kun jäi kaiveleen tuo vaja vetoisuus. Mutta onko nuissa C5 missään sen kummemat penkit kun tuossa nykyisessä on sportti penkit. Auto ois kyllä muuten hyvä, että sinäänsä ei vaihdolla ois tarvetta. Merkkiä en tosin mielellään vaihtais mutta on silti katellu passatiakin vaan onko se sen kummempi.

            Comment


            • #36
              Meillä oli samaa ongelmaa, autona BMW E61 korinen 520d. Taakse saatiin mahtumaan usean sovittelun jälkeen 2 x Recaron YoungSport istuinta vierekkäin ja kuskin penkin takana nuorin Brio Primo kaukalossa, jossa turvavyöalusta. Ahdasta on. Seuraava jännä kohta on kun tuo kaukalo käy pieneksi ja pitäis joku penkki etsiä...

              Comment


              • #37
                Täällä C5 Avant Recaropaketilla, istuimina 3x Britax Two-way Elite. Hyvin mahtuu kun keskimmäinen on selkä menosuuntaan, eikä kukaan istu vinossa. Uskoisin, että kaikki menee myös nenät menosuuntaan, mutta sitten on kyllä jo ahdasta ja/tai reunimmaiset vinossa. Telttapatjaa tms. alle sitten niin saa suoraan.

                Comment

                Working...
                X