Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä beef Jerkyä edukkaasti?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Noi wildwestit kyllä edelleen vähiten maistuu, joten ne on jäänyt odottelemaan sellaista päivää että ei muuta jerkyä kaapista löydy :)
    Sama vika itsellä...joku siinä marinadissa tökkii omaan suuhun. Maistappa niitä Nuggetseja eli paksuja, pienempiä paloja. Niitä on vain Original ja Peppered makuna...yks parhaista jerkyistä. Melkein kuin lihanpaloja söis.

    Comment


    • Saunassa taas tuli maisteltua:
      Wild westin joku sweet and jotain, ihan hirveää kuraa, meinas jäädä syömättä
      Conoverin classic jerky oli maittavaa, vähän kuin hyvä paahtopaisti tms. maultaan. Sopivan kuivaa
      Indianan chicken jerky oli muutaman oluen jälkeen pirun hyvä, mutta useamman palan jälkeen jälleen todella suolainen. Tietty tässä vaikuttaa se, että en ikinä laita mihinkään ruokaan tms. suolaa. Eli melko herkkä olen...

      Noh, kaikki 3 pussia tyhjeni... Eli kallis, mutta maittava sauna oli.

      Comment


      • Joo tulipa pitkästä aikaa tälle osiolle kirjoitettua, jerkyn ystävä kun olen.

        Ongelma on vaan siinä, että pitäis löytää sopivan vähäsuolainen ja tarpeeksi "kuiva" tämmöiselle laihisukolle.

        Omat chorinzokuivailut piti lopettaa ihan niiden suolapitoisuuden takia.(hyviä olivat silti).

        Sitä kun 36 tuuman farkuista vaihtaa 32 tuuman vermeisiin, niin ei haluais takaisin palata, mutta ei mistään luopuakkaan.

        Eli hakusessa olis tosi vähäsuolainen, mutta silti maittava jerkky. Kellään tietoa ?

        Comment


          Eli hakusessa olis tosi vähäsuolainen, mutta silti maittava jerkky. Kellään tietoa ?
          Epäilen, onko tälläistä edes olemassa.

          Eräs liha-alan ammattilainen tiesi kertoa, että kuivalihaan pitää lisätä valmistusvaiheessa suolaa n. 5%, jottei se pilaannu.

          Comment


            Nyt on koeajettu J&M Beef Biltong: Tuote on varsin maltillisesti maustettu (pääsääntöisesti suolalla ja etikalla). Lastut ovat myös varsin ohuita ja lähes suussa sulavia, eivätkä ehkä aivan niin kuivia kuin tavallinen Beef Jerky tai esimerkiksi poron kuivaliha. - Suosittelen.

            Comment


            • Tulipa tilattua pitkästä aikaa lihoja beefjerky.comista, kun lupailivat mainosmailissa jokaista lihapussia kohden yhden pussin fishjerkyä kaupan päälle. Tuleepa kokeiltua nyt sitten sitäkin.
              Viimeksi muokannut KuiKelo; 12.10.2011, 15:41.

              Comment


                Ja tuolta beefjerkystä ei ilmeisesti voi tilata kuin noilla paypaleilla tms... ei käy visa tms..

                Comment


                • http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?t=4410

                  Tuosta, jos joku haluaa ite tehä noita jerkyjä.

                  Comment


                    Jossain firmoissa pystyy maksamaan PayPalilla vaikka ei olisi PPtunnuksia, siis "vierailijana" Visa/MaterCardilla.
                    Nim. kokemusta löytyy.. ;) !!
                    Hyvää siinä on ettei myyjä saa tietoa haltijan korttinumerosta.

                    Comment


                    • Ja tuolta beefjerkystä ei ilmeisesti voi tilata kuin noilla paypaleilla tms... ei käy visa tms..
                      Visalla mä ainakin maksoin.

                      http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?t=4410

                      Tuosta, jos joku haluaa ite tehä noita jerkyjä.
                      Jaa vähän niinku noin: ;)
                      Attached Files

                      Comment


                        Totta, onnistuihan se, tilaus lähti Mild Orig. Hickory ja Final Frontier - Black Pepper -pusseille.
                        Tuli samalla päivitettyä nyt PayPalkin taas ajantasalle niin vois sitten tilata lisää=)

                        Comment


                          Ja tuolta beefjerkystä ei ilmeisesti voi tilata kuin noilla paypaleilla tms... ei käy visa tms..
                          Minä olen ostokseni beefjerky.comista maksanut Visalla, tosin edellisestä tilauksesta jo useampi kuukausi. Oli varmaan touko-kesäkuussa. Silloin se muistaakseni oli Verified by Visa kauppias.

                          Olisikohan Visa-oikeudet otettu putiikilta pois, jos se ei enää käy. Tuo on huono juttu, kun Visalla ostaminen on kuitenkin turvallisempaa, kuin paypal maksaminen, jos tulee reklamoitavaa kaupan suhteen.

                          Comment


                            Totta, onnistuihan se, tilaus lähti
                            Itseäni lainaten. Siis Visalla maksoin. Sivuilla vain on nuo PayPal ja Google painikkeet maksuun, mutta niitä klikkaamalla onnistuu siis ihan luottokorttimaksukin.

                            Comment


                              Juu, luetun ymmärtämisessä minulla taas vaikeuksia. Käsitin, että tilauksesi onnistui, mutta maksun suoritit paypalilla.

                              Comment


                                Tasan viikossa tuli lihat postilaatikkoon=) Ja ei tarvinnu pettyä mausta! Tuli kans maistiaiset kahdesta eri kuivakalasta.

                                Comment


                                • Perhana, mulla ei oo vielä näkyny..

                                  Comment


                                  • Pitkästä aikaa lähti neljän pussin tilaus beefjerky.com:iin, kun tuli mailiin "Extra bag offer". Lisäksi luvattiin taas kala-jerkkyjä yks per tilattu lihapussi. Ihan syötäviä nekin viime kerran perusteella oli..

                                    Reilu kilo siis jerkkyä tulossa, onpahan taas naposteltavaa veneillessä. :)

                                    Comment


                                    • Sama kuin yllä ja tulee tilattua huomenna toinen satsi kaverin kanssa puoliksi mökkireissua varten.

                                      Comment


                                        Itse tilasin tätä:
                                        http://www.buybeefjerkyonline.com/ca...products_id=65
                                        otin vielä toisen pussin cajun hottia. Pitää tyytyä tuohon halpiskamaan, kun ollut muita menoja nyt liiankin kanssa.

                                        Comment


                                        • Toi Cajun Hotti on kyllä herkkua! Miksköhän en oo ennen bongannu tota sivustoa.. Paljonko tuolta on lähetyskustannukset?

                                          Comment


                                            Lähetyskulut tuollaiselle 2x500g setille oli jotain 13€.

                                            Kannattaa kuitenkin huomioida, että nuo halvat 500g bulk -pakkaukset on sellaista pientä murua eikä kunnon jerky slaisesseja. Ovat vissiin kunnon lastujen sivutuote.

                                            Comment


                                            • Joo huomasin sen. Kilohinta "kunnon" paloillekin on ihan kilpailukykyinen, lähetyskulut tosin tasaavat hieman tilannetta.

                                              Comment


                                              • Juuri maistelin ensimmäiset itse tehdyt jerkypalaset. Naudanpaistia suikaloin kilon verran, tein oman reseptin mukaisen marinadin niistä aineksista mitä kaapista löytyi (oliiviöljy, muutamaa erilaista pippuria, sinappia, soijakastiketta, etikkaa, paprikaa, merisuolaa, siirappia, sipulia). Illalla heitin suikaleet hyötykasvikuivuriin matalalle lämmölle ja nyt alkaa olla valmista tavaraa. Maku on yllättävän hyvä. Ensi kerralla voisi tehdä vaikka muutaman erilaisen marinadin tai mausteseoksen. Kuivurissa on viisi kuivaustasoa, niin saisi eri tasoille eri makuista tavaraa. Raaka-aineet kun maksaa noin kympin, niin ei harmita vaikka jokainen kokeilu ei tuottaisikaan täydellistä tulosta.

                                                Comment


                                                • Maspen innoittamana täytynee taas kokeilla jotain kuivauspuoleen liityvää erikoista.

                                                  Saa nähdä mitä tulenee, mutta raportoidaan, jos henki vielä pihisee;)

                                                  Comment


                                                  • Pystyykö mistään tilaamaan Tallinnan laivoiltakin (ainakin Baltic Princess) tuttua Nex merkkistä possun ja naudan kuivalihaa? On omasta mielestä parempaa kuin se normi beef jerky pienissä pusseissa. Vähän ohkaisempia ja paljon rapeampia slaisseja.

                                                    Comment


                                                    • Ei kannata laittaa öljyä tai mitään öljypohjaista maustekastiketta. Kestää helvetin kauan kuivata kunnolla ja siltikin pintaan jää sellainen öljykerros.

                                                      Comment


                                                      • No tietääpä ensi kerralla kokeilla ilman. Nuo oli kuivurissa noin 8-9 tuntia ja koostumukseltaan on samankaltaista pureksittavaa kuin aidot kaupan jerkyt, tosin paksumpaa tavaraa, kun ajattelin että kutistuisivat enemmän. Ensi kerralla siivutan koneella ohuiksi "pihveiksi" ja sitten leikkelen sopivaa suikaletta niistä.
                                                        Mutta maku on hyvä ja se kait se on pääasia.

                                                        Comment


                                                        • Tulipas pitkästä aikaa tilattua jerkyä. Jälleen tilasin jerky-housesta ja piti vinguttaa suoraan 150e että säästi 6e postikulut :) Halpoja tekosyitä...

                                                          Comment


                                                            Kuopion osasto juuri raportoi, että paikallisesta HongKongista saa jerkyä 3e/50g jos ostaa min. kymmenen pussin kertaerän. Tuo on jo halpaa. Kyseessä siis sama tuote mitä täällä myydään:

                                                            http://www.buybeefjerkyonline.com

                                                            Comment


                                                              Alkoi lauantaiyönä kuivalihahammasta kolottamaan niin pahasti, että tilasin kokeeksi 3 kiloa kuivaliha ja -makkara -comboa Portugalista.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X