Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä beef Jerkyä edukkaasti?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Laita molempia lastu suuhun, niin silloin makuelämys on ainakin omasta mielestä hyvä. Makeus neutraloi tulisuutta mukavasti.
    Pitää koittaa tuota.

    Comment


      Mikähän olisi astetta tai paria miedompi, kuin tuo ROF? Tai sitten muuten vain maukas maku?? Ei tarvitse välttämättä olla tulinen.
      Saman valmistajan Black Pepper on sopivasti tulinen ja maukas. Mielestäni paras beefjerky.comin tuotteista. Hickory on myös hyvä, siinä vaan ei ole lainkaan tulisuutta, jos sitä kaipailee.

      Omaan makuun kaikkein paras kokeilemistani on edelleenkin tämä:
      http://www.buybeefjerkyonline.com/ca....php?cPath=1_8

      Ei ole hullumpi myöskään tuo Cajun Hot, joka siis ei ole tulisuudeltaan likikään tuota ROFia.

      Comment


      • Joo, noita on tullu vedettyä, enimmäkseen Cajun Hottia ja Teriyakia. Ja tossa kun vähän laskeskelin niin eipä tuo juuri kalliimpaakaan ole, kuin tuolta rapakon takaa beefjerkyonlinesta tilattu tavara.. Jenkkilän tavarassa on ehkä kyllä hitusen parempi koostumus..

        Comment


        • Onko kenellekään tullut sähköpostiin beefjerky.comin uutiskirjettä, jos olette liittynyt postituslistalle? Pitäisi tulla jotain tarjouskuponkeja / alennuksia ko. puljuun 6 kertaa vuodessa.

          Comment


            Täällä olisi Savonlinnan seudulla 227g pussi beefjerky.comin honeyta tarjolla. Avaamaton pussi, tuli tällä viikolla. Tilasin tuota ja hickorya pari pussia, hickory maistuu, honey ei. Lähettää ei kannata, mutta kympin pussi haettuna?
            Viimeksi muokannut porkkis; 3.2.2012, 09:53.

            Comment


            • Viime viikolla pistin 1.68kg paistia kuivurin läpi. Emäntä vähän kauhisteli kun olin kahdessa illassa syönyt kaiken. Saakeli että olikin hyvää, mutta ei tuokaan halpaa ole, kun maksoi 9.9e/kg toi paisti...

              Comment


              • Ittellä aina välillä kuivumassa parin kilon setti, vielä teen eri paksuisia viipaleita niin ei tartte viikkoa odottaa kuivumista, että saa ekat syötyä. Halpaahan se ei kyllä ole, 10e/kilo lihasta ja kolmannes siitä jää jäljelle, eli 30e/kilo lopputuotteen lihan hinta.

                Comment


                • Mistäs te teette jerkyt? Itse laitan yleensä naudan sisäpaistista.

                  Comment


                  • Itse olen yleensä tehnyt ns. tarjouspaisteista. Tuo viimeinen satsi oli "paahtopaistia", ihan hyvää jerkyä siitäkin tuli. Oli sopivan sitkeää. Tuntunut sekä sisä, että ulkopaistit maistuvan. Melko vähän mielestäni on noissa paisteissa eroa, suurin ero tulee kuitenkin marinadista.

                    Pistäkääs muuten omia marinadireseptejä esille. Edellisellä kerralla laiskana heittelin vaan jotain bbq sörsseliä vuorokaudeksi ja niistä tuli aivan liian makeita ja imeliä, eli sitä en suosittele missään nimessä.

                    Comment


                      Pistäkääs muuten omia marinadireseptejä esille.
                      Reseptit kiinnostaisivat minuakin. Erityisesti sellaiset joilla saa ns. perusjerkyn makuista.

                      Miten muuten itse tehdyn tuotteen säilyvyys? Tuli vaan mieleen, kun eräs lihamestari kertoi kuivalihan vaativan vähintään 4% suolaa, jotta se ei kypsy omia aikojaan säilytyksessä. Se jäi kyllä epäselväksi mistä tuo 4% lasketaan. Lihan "märkäpainosta" vai mistä?

                      Comment


                      • Ei ole oman kuivalihan kanssa ollut ongelmia säilyvyyden kanssa. Tai siis on ollut erittäinkin suuria ongelmia säilyvyyden kanssa, mutta ei pilaantumisen/kypsymisen :D Viikkoakaan ei kilon setti säily, ei sitten millään.

                        Mulla kun tuota Biltongia teen, niin valmis maustesekoitus ei ainakaan miltään ihmeen suolaiselta vaikuta. Muutenkin tuota maustesekoitusta laitetaan vain 4% lihan tuorepainosta. Viikon säilyvyyttä muutenkin suositellaan valmiille Biltongille, mutta sehän onkin hieman kosteaa verrattuna täysinläpikuivaankypsään jerkyyn

                        Comment


                          Kaverille tuli oheinen mainoskirje beejerky.comista. Tuolta vaan pikaisesti tilailemaan, jotta saa yhden extrapaketin. Ohjeet alla.

                          Greetings to all our Friends and Customers,
                          Do you remember the great taste of our Final Frontier Jerky, and our
                          other three beef jerky flavors?
                          The flavors are Black Pepper, Original Hickory, Honey Teriyaki, and
                          Ring of Fire.
                          You don't need to go on a trip to orbit to enjoy the best jerky on Earth.
                          It's easy to order and your fresh, delicious jerky will arrive to you
                          in about a week.
                          Place your order today at:
                          http://Beefjerky.com
                          and get the world famous Final Frontier Jerky enjoyed by NASA astronauts.
                          Beefjerky.com's November Offer ..... Don't delay, this offer expires
                          23 November, 2010

                          EXTRA BEEF JERKY OFFER:
                          Just order more than US$60.00 of our Fresh Beef Jerky and get an
                          EXTRA BAG of jerky! That's an EXTRA 1/2 POUND for NOTHING!
                          After your make your order, just send a quick email to:
                          hq@beefjerky.com
                          and include this Subject Line:
                          "I WANT MY EXTRA BAG!"
                          and we will include one EXTRA BAG in your package. Please also tell
                          us which flavor of jerky you want your EXTRA BAG to be.
                          This offer expires 23 November, 2010; so please order today. Visit:
                          http://Beefjerky.com
                          Thank you!
                          Please remember to re-visit Beefjerky.com this December. Our beef
                          jerky is sent Fresh & Fast to you, or your loved ones.

                          Cheers!
                          Greg
                          Beefjerky.com has a Facebook page; become a fan of Beefjerky.com, Click:
                          http://www.facebook.com/pages/Beefje...9615113?v=wall
                          Become a fan & post a comment. Thanks!

                          Comment


                          • Jep, mailiin tuli samainen ilmotus ja pakko oli käyttää!:D Piti samalla kysellä Fish Jerkystä näytekappaleita.

                            Comment


                            • Itse tein myös eilen tilauksen kun kerta ilmaisen pussin Jerkyä sai =). Ensimmäinen satsi hupeni käsistä saman tien, joten ei ollut vaikea päätös tilata lisää. Laitahan jaarli81 kommenttia jos saat sampleja Fish Jerkyistä..Itsekkin niitä kyselin =)

                              Comment


                                Laitoin itsekin tilauksen vetämään tuolta. Saa nähdä tuleeko ilmainen extra bag. Ilmoitelkaapa täällä miten käy.

                                Onko kellekään tullut mitään kuittausta sähköpostiin ilmaisesta extra bagista? Minulle ei ainakaan vielä ole mitään tullut.

                                Niin ja yksi juttu vielä piti kertoa. Työkaveri tilasi tuolta beefjerky.comista pari pussillista Ring of Fireä. Muuten hyvä, mutta ne alkoivat homehtua jonkin ajan kuluttua. Siis avatusta pussista kyse. Kellään muulla käynyt näin?

                                Oletteko muuten säilyttäneet jerkyt huoneenlämmössä vai kenties jääkaapissa. Itse olen pitänyt huoneenlämmössä ja toistaiseksi ei mitään homeongelmia ole minulla ollut vaikkakin yksi ROF-pussi oli varmasti kuukauden avattuna.

                                Comment


                                • Ei ole homehtunut ainakaan omat Beef Jerkyt. Juurikin tuollainen ROF -pussi oli yli kuukauden auki ja ainut huomio oli, että vähän meni kuivemmaksi lihan koostumus ja tulisuus haihtui pikkuhiljaa tai sitten suu tottui tulisuuteen.

                                  Itse säilytin avatut pussit isossa Mini Grip -pussissa niin sai suljettua sen paremmin. Jääkaapissa tai kylmäkaapissa kun noita toisia Beef Jerkyjä säilytin, niin tuntui kylminä vähän sitkeämmältä.

                                  Liekkö työkaverisi satsissa jotain vikaa...

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja jaarli81 Näytä viesti
                                    Liekkö työkaverisi satsissa jotain vikaa...
                                    Tai sitten työkaverissa...

                                    Comment


                                    • Tai sitten työkaverissa...
                                      Heh...sekin on totta, kun itsellä ainut ongelma Beef Jerkyn säilyvyydessä on, että se loppuu aivan liian pian!:)

                                      Comment


                                        Tai sitten työkaverissa...
                                        Kannustin työkaveria tekemään reklamaation beefjerky.comiin. Sieltä tuli aika tyly vastaus, joka oli vapaasti suomennettuna jotakuinkin tälläinen: "Jerkit on homehtuneet, kun et ole syönyt niitä riittävän nopeasti." :)

                                        Ollaan myös pähkäilty sitä, että ROF saattaa olla muita makuja herkemmin pilaantuvaa, kun siinä ei taida olla suolaa tai se ei ainakaan maistu suolaiselta. Voi tietysti olla, että chilin polte jyrää suolan maun.

                                        Comment


                                        • Kuivattu liha menee kyllä todella nopeasti huonosti jos on avonaisena ihan normaalin ilmankosteuden kanssa. Vinkkinä siis, että kannattaa syödä koko pussi kerralla, tai viimeistään seuraavan iltana loput.

                                          Raaskiskohan sitä vihdoinkin itekkin tilata beefjerkycomista kun on tuo ale, taidanpa tehdä niin...

                                          Comment


                                          • Tulihan tuota tilattua 4 pussia. Muistaakseni jossain oli maininta 5 pussista, olisko ollut "shipping" -kohdassa eli kait se extrapussi sitten olis tulossa.

                                            Comment


                                            • Ihmetyttää tuo kuivalihojen homehtuminen normaali huoneenlämmössä.
                                              Itse kuivattelen noita paprikachorizomakkaroita keittiön verholaudalta roikottaen.

                                              Meillä onkin sellanen makkara"kappa" keittiön ikkunassa, että varmaan monelta menis suu aikaslailla hymynpuolelle kun näkis.
                                              No mitäpä sitä harrastuksilleen mahtaa.

                                              Just tuossa maistelin sellaista 4 kuukautta roikkunutta ja täytyy sanoa, että valinta on vaikea beefjerkyn ja tämän välillä.

                                              Leukalihaksille riittää töitä ja maku sen kun korostuu:)

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viesti
                                                Ihmetyttää tuo kuivalihojen homehtuminen normaali huoneenlämmössä.
                                                Itse kuivattelen noita paprikachorizomakkaroita keittiön verholaudalta roikottaen.

                                                Meillä onkin sellanen makkara"kappa" keittiön ikkunassa, että varmaan monelta menis suu aikaslailla hymynpuolelle kun näkis.
                                                No mitäpä sitä harrastuksilleen mahtaa.

                                                Just tuossa maistelin sellaista 4 kuukautta roikkunutta ja täytyy sanoa, että valinta on vaikea beefjerkyn ja tämän välillä.

                                                Leukalihaksille riittää töitä ja maku sen kun korostuu:)
                                                Kerroppa lisää!!!

                                                Comment


                                                  Toi ROF ei ainakaan homehtunut duunin pöydällä kuukaudessa ja sen syöminenkin helpottui kuivatessaan. Lopuksi ei tarvinnut enää poistaa yhtään siemeniä tms. siitä päältä kun alussa ei oikein tippunut ilman tuskaa. Ruuan seassa meni kyllä helposti alusta asti.

                                                  Comment


                                                  • Vaikea kyllä kuvitella että homehtuisi kuivaliha, varsinkin jos on ilmavassa tilassa. Itse kuivattelen tuuletinpöntössä tuota Biltongia, ja lopettelen tuulettimen käytön siinä vaiheessa kun on hieman kosteaa sisältä. Silti jos on unohtunut siivu syömättä (semmoinen 300gramman pihvin kokoinen tuoreena, kuivana valitettavasti pirusti pienempi), niin ei ne huonoksi ole mennyt, vaan kuivunut läpiasti.

                                                    Tietenkin jos ne kuivalihat on siivuina jossain "muoviastiassa" tiiviinä klönttinä, niin voihan siihen kosteus tehdä tepposensa.

                                                    Comment


                                                      Tulihan tuota tilattua 4 pussia. Muistaakseni jossain oli maininta 5 pussista, olisko ollut "shipping" -kohdassa eli kait se extrapussi sitten olis tulossa.
                                                      Minulle tuli sähköpostilla ilmoitus siitä, että tilaus on lähetetty. Sen mukaan vain tilaamani määrä (4 pussia) on lähtenyt liikkeelle, ei ollut mitään mainintaa extrapussista. No eipä kait auta muu, kuin odotella ja katsoa mitä sieltä tulee.

                                                      Comment


                                                      • Minulle tuli sähköpostilla ilmoitus siitä, että tilaus on lähetetty. Sen mukaan vain tilaamani määrä (4 pussia) on lähtenyt liikkeelle, ei ollut mitään mainintaa extrapussista. No eipä kait auta muu, kuin odotella ja katsoa mitä sieltä tulee.
                                                        Minulle sähköpostiin tulleessa tarjouksessa oli että kun on tehnyt tilauksen, niin pitää laittaa tuonne postia että haluaa extra pussin ja että mitä makua haluaa.

                                                        Comment


                                                        • Itsekkin pistin mailia extra pussista, mutta tilausvahvistuksen lisäksi ei ole tullut mitään tietoa.

                                                          Comment


                                                            Minulle sähköpostiin tulleessa tarjouksessa oli että kun on tehnyt tilauksen, niin pitää laittaa tuonne postia että haluaa extra pussin ja että mitä makua haluaa.
                                                            Juuri näin teinkin. Ensin tilaus ja sitten sähköpostia extrabagista.

                                                            Comment


                                                            • Mullekin tuli vaan vahvistus, mutta katotaan mitä luukusta kolahtaa. Laitoin vielä ohjeen mukaan mailin otsikoksi ton "I wan't my extra bag".

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X