Laita molempia lastu suuhun, niin silloin makuelämys on ainakin omasta mielestä hyvä. Makeus neutraloi tulisuutta mukavasti.
Kuulutus
Collapse
No announcement yet.
Mistä beef Jerkyä edukkaasti?
Collapse
X
-
Mikähän olisi astetta tai paria miedompi, kuin tuo ROF? Tai sitten muuten vain maukas maku?? Ei tarvitse välttämättä olla tulinen.
Omaan makuun kaikkein paras kokeilemistani on edelleenkin tämä:
http://www.buybeefjerkyonline.com/ca....php?cPath=1_8
Ei ole hullumpi myöskään tuo Cajun Hot, joka siis ei ole tulisuudeltaan likikään tuota ROFia.
Comment
-
-
Itse olen yleensä tehnyt ns. tarjouspaisteista. Tuo viimeinen satsi oli "paahtopaistia", ihan hyvää jerkyä siitäkin tuli. Oli sopivan sitkeää. Tuntunut sekä sisä, että ulkopaistit maistuvan. Melko vähän mielestäni on noissa paisteissa eroa, suurin ero tulee kuitenkin marinadista.
Pistäkääs muuten omia marinadireseptejä esille. Edellisellä kerralla laiskana heittelin vaan jotain bbq sörsseliä vuorokaudeksi ja niistä tuli aivan liian makeita ja imeliä, eli sitä en suosittele missään nimessä.
Comment
-
Pistäkääs muuten omia marinadireseptejä esille.
Miten muuten itse tehdyn tuotteen säilyvyys? Tuli vaan mieleen, kun eräs lihamestari kertoi kuivalihan vaativan vähintään 4% suolaa, jotta se ei kypsy omia aikojaan säilytyksessä. Se jäi kyllä epäselväksi mistä tuo 4% lasketaan. Lihan "märkäpainosta" vai mistä?
Comment
-
Ei ole oman kuivalihan kanssa ollut ongelmia säilyvyyden kanssa. Tai siis on ollut erittäinkin suuria ongelmia säilyvyyden kanssa, mutta ei pilaantumisen/kypsymisen :D Viikkoakaan ei kilon setti säily, ei sitten millään.
Mulla kun tuota Biltongia teen, niin valmis maustesekoitus ei ainakaan miltään ihmeen suolaiselta vaikuta. Muutenkin tuota maustesekoitusta laitetaan vain 4% lihan tuorepainosta. Viikon säilyvyyttä muutenkin suositellaan valmiille Biltongille, mutta sehän onkin hieman kosteaa verrattuna täysinläpikuivaankypsään jerkyyn
Comment
-
Kaverille tuli oheinen mainoskirje beejerky.comista. Tuolta vaan pikaisesti tilailemaan, jotta saa yhden extrapaketin. Ohjeet alla.
Greetings to all our Friends and Customers,
Do you remember the great taste of our Final Frontier Jerky, and our
other three beef jerky flavors?
The flavors are Black Pepper, Original Hickory, Honey Teriyaki, and
Ring of Fire.
You don't need to go on a trip to orbit to enjoy the best jerky on Earth.
It's easy to order and your fresh, delicious jerky will arrive to you
in about a week.
Place your order today at:
http://Beefjerky.com
and get the world famous Final Frontier Jerky enjoyed by NASA astronauts.
Beefjerky.com's November Offer ..... Don't delay, this offer expires
23 November, 2010
EXTRA BEEF JERKY OFFER:
Just order more than US$60.00 of our Fresh Beef Jerky and get an
EXTRA BAG of jerky! That's an EXTRA 1/2 POUND for NOTHING!
After your make your order, just send a quick email to:
hq@beefjerky.com
and include this Subject Line:
"I WANT MY EXTRA BAG!"
and we will include one EXTRA BAG in your package. Please also tell
us which flavor of jerky you want your EXTRA BAG to be.
This offer expires 23 November, 2010; so please order today. Visit:
http://Beefjerky.com
Thank you!
Please remember to re-visit Beefjerky.com this December. Our beef
jerky is sent Fresh & Fast to you, or your loved ones.
Cheers!
Greg
Beefjerky.com has a Facebook page; become a fan of Beefjerky.com, Click:
http://www.facebook.com/pages/Beefje...9615113?v=wall
Become a fan & post a comment. Thanks!
Comment
-
Laitoin itsekin tilauksen vetämään tuolta. Saa nähdä tuleeko ilmainen extra bag. Ilmoitelkaapa täällä miten käy.
Onko kellekään tullut mitään kuittausta sähköpostiin ilmaisesta extra bagista? Minulle ei ainakaan vielä ole mitään tullut.
Niin ja yksi juttu vielä piti kertoa. Työkaveri tilasi tuolta beefjerky.comista pari pussillista Ring of Fireä. Muuten hyvä, mutta ne alkoivat homehtua jonkin ajan kuluttua. Siis avatusta pussista kyse. Kellään muulla käynyt näin?
Oletteko muuten säilyttäneet jerkyt huoneenlämmössä vai kenties jääkaapissa. Itse olen pitänyt huoneenlämmössä ja toistaiseksi ei mitään homeongelmia ole minulla ollut vaikkakin yksi ROF-pussi oli varmasti kuukauden avattuna.
Comment
-
Ei ole homehtunut ainakaan omat Beef Jerkyt. Juurikin tuollainen ROF -pussi oli yli kuukauden auki ja ainut huomio oli, että vähän meni kuivemmaksi lihan koostumus ja tulisuus haihtui pikkuhiljaa tai sitten suu tottui tulisuuteen.
Itse säilytin avatut pussit isossa Mini Grip -pussissa niin sai suljettua sen paremmin. Jääkaapissa tai kylmäkaapissa kun noita toisia Beef Jerkyjä säilytin, niin tuntui kylminä vähän sitkeämmältä.
Liekkö työkaverisi satsissa jotain vikaa...
Comment
-
Alkuperäinen kirjoittaja jaarli81 Näytä viestiLiekkö työkaverisi satsissa jotain vikaa...
Comment
-
Tai sitten työkaverissa...
Ollaan myös pähkäilty sitä, että ROF saattaa olla muita makuja herkemmin pilaantuvaa, kun siinä ei taida olla suolaa tai se ei ainakaan maistu suolaiselta. Voi tietysti olla, että chilin polte jyrää suolan maun.
Comment
-
Kuivattu liha menee kyllä todella nopeasti huonosti jos on avonaisena ihan normaalin ilmankosteuden kanssa. Vinkkinä siis, että kannattaa syödä koko pussi kerralla, tai viimeistään seuraavan iltana loput.
Raaskiskohan sitä vihdoinkin itekkin tilata beefjerkycomista kun on tuo ale, taidanpa tehdä niin...
Comment
-
Tulihan tuota tilattua 4 pussia. Muistaakseni jossain oli maininta 5 pussista, olisko ollut "shipping" -kohdassa eli kait se extrapussi sitten olis tulossa.
Comment
-
Ihmetyttää tuo kuivalihojen homehtuminen normaali huoneenlämmössä.
Itse kuivattelen noita paprikachorizomakkaroita keittiön verholaudalta roikottaen.
Meillä onkin sellanen makkara"kappa" keittiön ikkunassa, että varmaan monelta menis suu aikaslailla hymynpuolelle kun näkis.
No mitäpä sitä harrastuksilleen mahtaa.
Just tuossa maistelin sellaista 4 kuukautta roikkunutta ja täytyy sanoa, että valinta on vaikea beefjerkyn ja tämän välillä.
Leukalihaksille riittää töitä ja maku sen kun korostuu:)
Comment
-
Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viestiIhmetyttää tuo kuivalihojen homehtuminen normaali huoneenlämmössä.
Itse kuivattelen noita paprikachorizomakkaroita keittiön verholaudalta roikottaen.
Meillä onkin sellanen makkara"kappa" keittiön ikkunassa, että varmaan monelta menis suu aikaslailla hymynpuolelle kun näkis.
No mitäpä sitä harrastuksilleen mahtaa.
Just tuossa maistelin sellaista 4 kuukautta roikkunutta ja täytyy sanoa, että valinta on vaikea beefjerkyn ja tämän välillä.
Leukalihaksille riittää töitä ja maku sen kun korostuu:)
Comment
-
Vaikea kyllä kuvitella että homehtuisi kuivaliha, varsinkin jos on ilmavassa tilassa. Itse kuivattelen tuuletinpöntössä tuota Biltongia, ja lopettelen tuulettimen käytön siinä vaiheessa kun on hieman kosteaa sisältä. Silti jos on unohtunut siivu syömättä (semmoinen 300gramman pihvin kokoinen tuoreena, kuivana valitettavasti pirusti pienempi), niin ei ne huonoksi ole mennyt, vaan kuivunut läpiasti.
Tietenkin jos ne kuivalihat on siivuina jossain "muoviastiassa" tiiviinä klönttinä, niin voihan siihen kosteus tehdä tepposensa.
Comment
-
Tulihan tuota tilattua 4 pussia. Muistaakseni jossain oli maininta 5 pussista, olisko ollut "shipping" -kohdassa eli kait se extrapussi sitten olis tulossa.
Comment
-
Minulle tuli sähköpostilla ilmoitus siitä, että tilaus on lähetetty. Sen mukaan vain tilaamani määrä (4 pussia) on lähtenyt liikkeelle, ei ollut mitään mainintaa extrapussista. No eipä kait auta muu, kuin odotella ja katsoa mitä sieltä tulee.
Comment
Comment