Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 ja takakulma sisässä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 ja takakulma sisässä

    joo eli näin kävi.. auto ollut eilen illalla yleisellä parkkipaikalla ja joku käynyt "nojaamassa" siihen..poistunut paikalta.. takapuskuri, takavalo ja takakylki saanut vaurioita.. soitto vakuutusyhtiöön ja sanoivat, että poliisit paikalle ja tekemään rikosilmoitusta..poliisit totesivat, että näin on käynyt, ettei tekiää kiinni saada ja että sovi asiat vakuutusyhtiössä.kysyin vielä, että minun asiat poliisin kanssa on tässä? kehuivat että joo, he kirjaavat tapahtuman tietoihinsa..maanantaina menen vakuutusyhtiöön tekemää arvion, mietin vaan, että rikosilmoitusta ei ilmeisesti tarvi tehdä koska poliisit itse sanoivat että ei tällaiset tapahtumat selviä...

    #2
    Ettei ois niin että rikosilmotus Pitää tehdä, että vakuutus sitten puuttuu peliin? Muutenhan noita vois melko huoletta lommotella ja maksattaa.

    Comment


      #3
      pitää vakuutusyhtiös vielä kysellä, luulis vaan että poliisitkin olis vähä neuvonu jos moiseen tarvetta..

      Comment


        #4
        Rikosilmoitus tarvitaan, jos kyse on ilkivallasta (jolloin ei mene bonuksia, vain omavastuu). Nyt ilmeisesti on kyse siitä, että autoon on törmätty eikä vastapuolta pystytä löytämään, joten korjaus menee omistajan kaskosta, niin ei tarvita rikosilmoitusta.

        Comment


        • #5
          Kaskosta menee joo koska ilkivaltavahinkoa ei voida katsoa tehdyksi toisella ajoneuvolla. Jos kuitenkin on pysäköintiturvavakuutus niin sitten selviää ilman bonusmenetyksiä. Näin ainakin IF:ssä.

          Comment

          Working...
          X