Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audin huolto Tallinnassa (matkakertomus)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audin huolto Tallinnassa (matkakertomus)

    Moro!

    Kirjoittelin helmikuussa aiheesta ja kyselin teiltä kokemuksia Tallinnan huollosta. Tässä linkki. http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=71498

    No, nyt on minun ja isäni Audin huollettu. Tässäpä kommentit:

    Valmistelut:

    Pyysin kumpaankin autoon huoltotarjouksen runkonumeron perusteella ja sain vastauksen sähköpostilla heti seuraavana päivänä. Muutama lisätarkennus ja homma oli selvä. Sen jälkeen meni jonkin verran aikaa kun saimme järkättyä riittävästi aikaa Tallinnassa käyntiin. Laivalippujen hankkiminen netin kautta oli helppo juttu.

    Auton jättäminen huoltoon:

    Matkustimme torstaina 19.3 iltalaivalla ja menimme hotelliin yöksi. Olimme varanneet huoltoajan kummallekin autolle klo 8 alkaen. Suunnistimme paikanpäälle GPS:n avulla vaikka ei se huolto kaukana ollut, vain 3 km ydinkeskustasta. Olimme paikanpäällä 7.45 ja siellä työnjohtajat jo odottelivatkin. Heiltä löytyi heti meidän autojen paperit. Muutama tarkennus ja nimet huoltopapereihin. Sanoivat, että soittelevat mikäli kysymyksiä tulee. Ennakoivat isän auton olevan valmis klo 15 maissa ja minun autossani menisi ihan työpäivän loppuun eli klo 19 saakka.

    Me jätettiin jannut hommiin ja lähdetiin takaisin hotellille aamupalalle ja saunaan. Klo 10 jälkeen soittelivat, että isän audin laturiin pitäisi vaihtaa laakeri ja hihna. Piti jo kuulemma ääntä. Annoimme luvan ja homma jatkui. Klo 12 maissa soittivat minun autosta, että voivatko vaihtaa samalla myös apulaitteiden hihhat. He siis aina halusivat varmistaa, että asiakas suostuu lisähommiin. Lupa annettiin.

    Isän audin työt olivat valmiina klo 13.30 eli hieman etuajassa. Noudimme auton. Kaikki meni hyvin ja alkuperäinen hinta-arvio piti kutinsa. Toki laturinkorjauskustannuksen tulivat lisäksi.

    Toinen auto valmistui klo 17.30, eli sekin hieman etuajassa. Olivat huomanneet myös polttoaineletkuissa vaurioita ja olivat vaihtaneet nekin. Siitä se dieselin haju siis johtui! Kaikki oli muuten mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

    Työn ja palvelun laatu:

    Kaiken kaikkaan tästä pajasta jäi erittäin hyvä maksu suuhun. Hyvä palvelu, sopimusten pitäminen ja laadukas mielikuva. Tämä huolto on erikoistunut VW/Audi merkkeihin. He myös myyvät varaosia. Ovat toimineet jo noin 15 vuotta. Huom! Asiointi onnistui hienosti Suomen kielellä!! Maksut hoidettiin VISAlla.

    Säästöt:

    A6 2.5 TDI Quattro Tiptronic vm. 04:

    - Toteutuneet kustannukset 1037 eur (sis. hihnan vaihto vesipumppuineen ja kaikki rullastoineet, apulaitteiden hihnan, longlife 120 tkm huolto, uusi akku, vaihteiston öljyt+suodatin, polttoaineletkujen vaihto)
    - > säästö luokkaa 750-1300 eur, riippuen missä täällä Suomessa huollattaa

    A6 1.9 TDI Multitronic vm. 03:

    - Toteutuneet kulut 680 eur (sis. hihnan vaihto vesipumppuineen ja kaikkine rullastoineen, vaihteiston öljyjen vaihto, laturin huolto)
    - säästö 300 eur, ainakin

    Matkakulut oli kokonaisuudessaan 200 eur.

    Tämä huoltopaikan nettiosoite on www.forss.ee

    Suosittelen!

  • #2
    En tiedä tarkemmin missä kaverini tuolla Viron puolella on huollattanut oman Audinsa (A4 B6), mutta ei suurempia ongelmia ole ollut ja hintataso kohdallaan. Kaveri käy paljon Virossa, joten ei erikseen tule matkakuluja, kun matkat menee työmatkoina jokatapauksessa. Käytännössä kaikki huollot tehty Virossa, paitsi turbon vaihto, kun se hajosi täällä Suomessa.
    Viimeksi muokannut jounii; 23.3.2009, 20:08. Perustelu: lisäys huolloista

    Comment

    Working...
    X