Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Uusi tulokas - Audi S3 kiikarissa..

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Uusi tulokas - Audi S3 kiikarissa..

    Morjesta!

    Kaksi bemaria omistaneena, pitkään audia himoinnut.. ja nyt olisi mahdollisesti Audi S3 kiikarissa. Haulla nyt yrittäny etsiä mahdollisimman paljon tietoa noista S3:sta, mutta ei tunnu oikean järkevää topiccia löytyvän. Millasia kokemuksia porukalla on noista s3:sta ? Itsellä tällä hetkellä 328 m-sport farkku vm 1998, joka ois tarkoitus vaihtaa audiin..

    Onko S3:n ylläpito kallista (tekniikka nyt kumminkin vielä inhimillinen 1.8t?!) ? Varaosat puun takana ? Kestävä ? Mitä tyyppivikoja jne.. ? Tänään jo yhdestä S3:sta juttelin puhelimessa.. ja kuullosti hyvälle, oli isommat rempat -> huollot tehty jne. http://www.nettiauto.com/audi/s3/2454365

    Auttakee...

    #2
    Tuosta on hyvä alottaa. Sinne voi myös varmaan jatkaa jutustelua.
    http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...t=s3+ostamassa

    Comment


    • #3
      Itsellä vasta tämä talvi ässästä kokemusta, mutta en voi muuta kuin suositella. Aluksi pelkäsin sähkövikoja lämmitettävien peilien ja muiden härpäkkeiden osalta, mutta ei ole ainakaan vielä mitään ilmaantunut.

      Moottoreita on useampaan vehkeeseen vaihdettu, mitä Saksan myynti-ilmoituksia olen seuraillut. Ovat väittäneet pitkiä öljynvaihtovälejä syyksi, mutta onhan osasyyllisenä varmaan myös autobaanat...

      Kulutus ja "kompakti" koko ovat ainoat miinukset, jotka tulee mieleen. Itsellä lastuvehje ja kulutus sellasta 10-11/l sekalaisessa ajossa.

      Comment

      Working...
      X