Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Uusi S3 vai...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Uusi S3 vai...

    Eli lisää pöhköjä kysymyksiä.. miksi pöhköjä auton hankitahan perustuu tunteeseen ei järkeen. Eli suunnitelmissä S3 tai sitten -03 911 carrera 4 S, kokemuksia härveleistä ja mielipiteitä..
    Autot ei tule jokapäiväiseen käyttöön kun keskustassa asuu ja työmatkaa parisataa meetriä.. mutta niilla ajetaa kesät/talvet..

  • #2
    Toinen on VW Golf nelipyttyisellä koneella, toinen Urheiluauto.

    Comment


      #3
      Toinen Golffi ja toinen kupla.. :)

      Comment


        #4
        Ei tossa kyllä pitäis olla valinnanvaikeutta ;) Toinen on oikea urheiluauto ja toinen vaan vähän äkäisempi gti golffi haldex leluvedolla. Vaikka löisit audiin kiinni kaikki maailman palikat ei siitä possun veroista kulkinetta kyllä tule.

        Comment


        • #5
          Vaikka löisit audiin kiinni kaikki maailman palikat ei siitä possun veroista kulkinetta kyllä tule.
          Joo voi tulla jo paino-ongelmia tuosta =)

          Comment


            #6
            Kaikilla lienee mielipiteensä. Järjellä ajateltuna ässä, tunteella Possu. Ässään saa pienillä muutoksilla ~samat tehot, ja ylikin. Possua on kohtuu kallis viritellä, jos nyt sellaista meinaa. Ylläpitokulujen ja muiden kustannusten puolesta pakasta vedetty Audi on järkevämpi kuin käytetty Possu, mutta jos urheiluauton haluaa ei valinnasta liene epäselvyyttä. Jos kerran tunteella olet ostamassa, niin p*skaakos täällä kyselet. Kaupoille vaan ja mieluinen mukaan :) Autot muutenkin ovat mielestäni aika kaukana toisistaan.

            Comment


              #7
              Unohtaa molemmat ja ostaa Toyotan. Ei tarvi tunteita kun on niin harmaata massaa.

              Comment


                #8
                Jos urheiluauton haluat, valinta on selvä. Jos ylläpitokuluilla on merkitystä, silloinkin valinta on selvä. Jos tavaratiloilla on merkitystä, valinta on selvä myöskin, nelikko-possussa ei ole tilaa siellä edessäkään. Jos pelkästään nautintoa haet, valinta on selvä.

                Sen verran erilaiset autot siis kyseessä että edellä olevien kaltaisia asioita pohtimalla valinta on helppo. Mutta jos tunteella ajattelet ja haluat fiilistellä, eivätkä taloudelliset resurssit estä tunteiden seuraamista... valinta on selvä.

                Comment


                  #9
                  ...aika harvinainen kysely....

                  Comment


                    #10
                    Jeps, olisi kivaa olla pohtimassa samaa kysymystä itsekin. Itselläni noilla "vaatimuksilla" olisi valinta yksioikoinen, Porsas pääsisi talliin. Siihenkin saa talvirenkaat, ja ajettaviksihan kaikki autot on tehty. Porschen tehtaan mielipide talvikäyttöön on kumminkin, jos asiakas haluaa autolla talvella ajaa, pitää sen myös talvikelistä suoriutua :)

                    Comment


                    • #11
                      Ja muistaakseni puskurissa tms. ohjelmassa joskus koeajettiin uusi cayman s lumikeleillä. Kehuttiin maasta taivaaseen sekä etenemiskykyä että hallittavuutta.

                      Comment


                      • #12
                        Porschen ajettavuus on aika omaa luokkaansa. Isällä -03 Boxster mopokoneella, ja auton tasapaino mutkatiellä on jotain loistavaa.. Itsellä ollut -01 M3 joka suoralla tuon pesee mutta ei silti Boxsterin veroinen käsiteltävyydessä. Mun mielipide tähän kysymykseen lienee aika selvä :)

                        Comment

                        Working...
                        X