Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

MTV3 MAX

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Kummatkin ohjelmat katkesivat kuin kanan lento. Porsche KN oli kyllä aika ässästi käännetty, ei voi kuin hymyillä. Oli mielenkiintoista katsoa koko top gear talk show, mutta se on kyllä talk show-tyylistään johtuen ajankohtaisohjelma.

    Kyllä maksu-tv:stä odottaisi enemmän rahan vastinetta, eli tuoretta tuotantoa, ja ohjelmat ihan kokonaisuudessaan. Tekstityksistä niin viis, noihan oli jo huumoritasoa. Pagani Zonda oli Pergani Zonda, Touareg joku TVRG. :)

    Comment


    • #32
      Kanavapaketissa on 4 eri kanavaa (ainakin minulla) Hinta 10 ? / kk
      Tekee 2,5? per kanava kk:ssa ja 0,08 ? päivässä....
      Itse en tuohon hintaan odotakaan mitään tuon parempaa. Ovatten selkeästi "sisäänheitto" ohjelmia jotka täydentää F1:stä, rallia, Alppi+mäkihyppy jne.

      Itse olen tyytyväinen kun saan kaikki Keith Floyd:in ruokaohjelmat tallennettua DVD:lle. Tuota halvemmalla niitä ei saa edes kaupasta. Kaupan päälle sain 3 muuta kanavaa ja Formulat !

      Comment


        #33
        Kaapelissa ehkä näkyykin neljä kanavaa, mutta omalla antennilla kun katselee niin näkyy Max ja SubTV juniori. Eli käytännössä vain yksi kanava ;(
        10 euroa/kk yhdestä huonosti tekstitetystä kanavasta jolla niistä muutamasta mielenkiintoisesta ohjelmastakin jätetään kymmenen minuuttia lopusta pois? Tuskinpa jatkan tämän ilmaisen kauden jälkeen. Jos nuo Leffa ja Fakta näkyisivät niin ehkä voisi jopa harkita.

        Comment


          #34
          Oliskohan ollut ton pätkäsyn syy ollut se, että meni mäkihyppy pitkäksi sen n.10min? Toivottavasti, nimittäin ei oikein vakuuttanut(ne tekstitys mokat) toi eilinen esitys ;(
          Tarvii katsoa vielä toi rallin MM ja F1 lähetykset ennenkuin lopetan ton tilauksen.

          Eipä noi Leffa ja Fakta juurikaan ole vakuuttanut, leffat ilmeisesti maikkarin jämäleffoja, joita tullut mukana kun on ostettu jotain uudempaa ja fakta on erittäin huono kopio discoverystä.

          Junioria noi nappulat kyllä katselee, mutta ilmeiseti maikkari ei ole hommannut ohjelmaa sinne kuin 2 viikon verran, nimittäin sen verran tiheään tulee samat jaksot uudelleen. Sama homma suunnilleen pätee noihin muihinkin kanaviin, eli huono esitys maikkarilta.

          Tosin kai tässäkin pätee se, että halvalla ei saa hyvää...

          Comment


            #35
            Aika heikko selitys on, jos jälkilähetetty mäkihyppykisa venyy yllättäen, ja muu ohjelma katkeaa sitten kesken. Autopilotilla voi ajaa, jos muistaa päivittää sitä pilottia. Halvalla ei saa hyvää. Ja huonosta taas ei kannata maksaa. No vielähän tuo on itsellä vanhan mtv3+ kortin mukana tullutta esittelykautta, katsotaan kunhan F1 alkaa, kauanko viitsii maksaa siitä.

            Näyttivät ottaneen ohjelmistoon myös Saksalaisen Motorvisionin. Parempaan suuntaan, alkuun ohjelmaprofiili oli jermudokumentteinen ja poliisi-tv:n ansioista ilmeisesti kapiaisille ym suunnattu.

            Comment


            • #36
              Nyt kannattaa luopua tästäkin. 5€ lisähintaan saa Welho M kanavapaketin jossa mukana MAX, Eurosport, Discovery........ ja nyt vielä 30 pv ilmaiseksi.

              Comment


                #37
                Welho? Ei täällä maalla mitään kaapeleita ole. Eurosport olis kyllä kiva, varsinkin kakkonen. Viasat kun supisti urheilutarjontaa aika lailla. Tietenkin minulta kysymättä. :-p

                Comment

                Working...
                X