Joo elikkäs olin tossa keskustasta hakemassa evästä ja ihmettelin ku auto vähä nykii ja ei tykkää lähtee valoista liikkeelle niinku yleensä...Eli joutu pistään ylimääräsiä kierroksia että sai auton eteenpäin ja meno ihan perkeleen tahmeeta paitsi ku anto kaasua,sit rupes toimiin mut heti ku nosti kaasun pois niin auto rupees tahmeeks ja yritti hyytyä!!tyhjäkäynti kuitenki ihan normaali,mikä on???Pihaan ajoin hissukseen ja avasin pimeessä konepellin niin voihan vitura,puoli konehuonetta hohkaa punasena,osaa en tiedä mikä sen teki ku ei tossa pimeessä mitään nää mut BYPASSIN alapuolelta se tuli...Voikse muka olla ite ahdin?se oli siis ihan vi..n punanen ja kuuma!!!Jeesatkaa nyt mikä miehen autossa taas tällä kertaa vikana...
ELI TÄNÄÄN TEKI TAAS SAMAN,LIEVEMMÄSSÄ MÄÄRIN. AUTO OLI LÄMMIN JA KÄVI PIHASSA TYHJÄÄ VIITISEN MINUUTTIA JA LÄHDIN AJAMAAN,PARIN KILOMETRIN JÄLKEEN OTIN NORMAALIA KOVEMMAN LÄHDÖN ISOLLE TIELLE KÄÄNTYESSÄ JA TEIN MOOTTORIJARRUTUKSEN MELKEIN HETI PERÄÄN,SIT RUPES RÖHNÄÄN SAMALLA LAILLA,EI HETI TOTELLU KAASUA JNE.. SITTE AJATTELIN AJAA TIENSIVUUN,SAMMUTIN AUTON JA KÄYNNISTIN PARIN MINUUTIN JÄLKEEN UUDESTAAN, TOIMI TAAS NORMAALISTI?JOS TÄÄ LISÄINFO AUTTOI JOTAIN ÄLYÄMÄÄN MIKÄ VIALLA NIIN ILMOTTAKAA..
Mode edit: vain isoilla kirjaimilla kirjoitettua tekstiä on äärimmäisen vaikea lukea, editoi!
ELI TÄNÄÄN TEKI TAAS SAMAN,LIEVEMMÄSSÄ MÄÄRIN. AUTO OLI LÄMMIN JA KÄVI PIHASSA TYHJÄÄ VIITISEN MINUUTTIA JA LÄHDIN AJAMAAN,PARIN KILOMETRIN JÄLKEEN OTIN NORMAALIA KOVEMMAN LÄHDÖN ISOLLE TIELLE KÄÄNTYESSÄ JA TEIN MOOTTORIJARRUTUKSEN MELKEIN HETI PERÄÄN,SIT RUPES RÖHNÄÄN SAMALLA LAILLA,EI HETI TOTELLU KAASUA JNE.. SITTE AJATTELIN AJAA TIENSIVUUN,SAMMUTIN AUTON JA KÄYNNISTIN PARIN MINUUTIN JÄLKEEN UUDESTAAN, TOIMI TAAS NORMAALISTI?JOS TÄÄ LISÄINFO AUTTOI JOTAIN ÄLYÄMÄÄN MIKÄ VIALLA NIIN ILMOTTAKAA..
Mode edit: vain isoilla kirjaimilla kirjoitettua tekstiä on äärimmäisen vaikea lukea, editoi!
Comment