Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Tälläkö B8 1-alueilmastointi 2-alueiseksi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tälläkö B8 1-alueilmastointi 2-alueiseksi?

    Onko kukaan tehnyt tai edes ajatellut lisäävänsä ilmaräppänät keskikonsolin takaosaan takapenkkiläisiä varten? Löysin Aliexpressistä tällaisen sarjan A4/A5 ilmeisesti B8 koriseen osanumerosta päätellen. Aika vähän on osia, ei kai se nyt noin helpolla tule jos noi osat vaihtelee paikoilleen? Miten tuo osaisi jakaa kylmän ja lämpöisen ilman kun ei näy mitään läppiä tms.?

    Entäs ihan ajatuksen tasolla muutos kolmialueiseksi? Ohjausyksikkö keskikonsolissa on tietty eri mutta mitähän kaikkea muuta muutos vaatisi?

  • #2
    Noilla saa taakse samanlämpöistä ilmaa kuin eteen. Joutuu tekemään reiän vaihdekepin edessä ilmaboksiin. Toisinsanoen ilman ilmaboksin vaihtoa kojelautaan tuo lämpötilan säätörulla on hyödytön. Mutta ilman kyllä saa siirtymään.

    Comment


    • #3
      Aika mielenkiintoinen juttu! Menee kyllä harkintaan :) Selailin vähän lisää. Miten mahtaa tämmöinen päivitys onnistuu yksialueiseen ilmastointiin. Ei varmaankaan riitä pelkän panelin vaihtaminen? https://www.aliexpress.com/item/OEM-...5bc79ace&tpp=1

      Comment


      • #4
        Taitaa vaatia muutaman sensorin lisää ja koodauksen. Ilman sensoreita ovat näköjään saaneet pelkän panelin vaihdolla toimimaan kuin 1-alueinen. Hyöty jää silloin pelkäksi ulkonäkö asiaksi. http://audiforum.us/threads/a4-b8-cl...etrofit.13353/
        http://www.audizine.com/forum/showth...rofit-quesions
        Viimeksi muokannut Ropeltaja; 31.8.2016, 20:22.

        Comment


        • #5
          Alkuperäinen kirjoittaja LauriJT Näytä viesti
          Noilla saa taakse samanlämpöistä ilmaa kuin eteen. Joutuu tekemään reiän vaihdekepin edessä ilmaboksiin. Toisinsanoen ilman ilmaboksin vaihtoa kojelautaan tuo lämpötilan säätörulla on hyödytön. Mutta ilman kyllä saa siirtymään.
          No tuo ilman siirtyminen olisi jo puoli voittoa jos noi osat riittää siihen. Kyllä se etenkin kesäaikaan ja miksei talvellakin toisi viileän/lämmön nopeammin takapenkkiläisille. Pitääkö se 3-alueisen ilmaboksi sisällään jotain läppiä ja antureita tms.?

          Ohjauspaneelia en kyllä viitsisi pelkästään ulkonäon puolesta alkaa vaihtamaan. Toisessa autossani on 2-alueilmastointi ja harvemmin tuota repsikan puolta pidetään eri asetuksessa kuin kuskin puolta joten muutenkin ilo jäisi aika vähäiseksi vaikka repsikalle saisikin omat säädöt.
          Viimeksi muokannut fast79; 1.9.2016, 17:01. Perustelu: lisäys

          Comment


          • #6
            Sitä aivan etummaista lyhyttä tötteröä ei itseasiassa edes tarvitse sillä se on valmiiksi paikallaa. Sen läpi pitää tehdä reikä ilmanjakokoteloon ja sitten asentaa pitkä putki, mutka ja suutin. Itse en laittanut edes sähköjä taakse. Purin omasta myydessä takaa suutinosan pois, eli se olisi joutilaana. Vain kanavan joutuisi hankkimaan koska sitä en viitsinyt alkaa purkamaan.

            Comment


            • #7
              Eli saiko siis tuolla setupilla lämpötilaa säädettyä vai ei?

              E: Tutkailin netti-etkasta tuota asiaa niin jäin siihen käsitykseen että ei saa säädettyä lämpötilaa. Muuten sieltä aukenikin toi systeemi hyvin. Oliko iso homma purkaa tuo keskikonsolin/vaihdekepin ympäristö? Toi voisi olla kyllä ihan hyödyllinen modaus.
              Viimeksi muokannut fast79; 1.9.2016, 17:22.

              Comment


              • #8
                Ei pysty säätämään lämpöä. Samaa työntää mitä eteenkin. Sillä lämmönsäätörullalla ei tee käytännössä mitään.

                Pikkuisen se työläs oli etenkin sieltä käsinojan kohdalta. Muutamat ruuvit on aika hyvin piilossa. Kannattaa melkein ohje etsiä purkamiseen, ettei riko paneeleita turhaan. Oma ohje on hukkunut jo kauan sitten.

                Comment


                • #9
                  Etkan kuvaa katsellen totesin että aika hyvin se konsoli taitaa olla kiinnitetty. Saa nähdä riittäisikö viitseiliäisyys moiseen hommaan...

                  Comment


                    #10
                    Mulla löytyy pdf:nä ohjeet keskikonsolin purkamiseen. Tein sen aikoinaan omaan B8:iin kun vaihdoin sisustan listat (vaihdekepin ympärillä olevan listan vaihtamiseen piti purkaa koko keskikonsoli). Olihan tuossa vähän tekemistä mutta ei nyt ihan paha. Jos on tarvetta niin laita yv:tä.

                    Comment


                    • #11
                      Kiitos tiedosta. Täytyy katsoa jos pimeinä talvi-iltoina iskisi hetkellinen mielenhäiriö niin otan yhteyttä :)

                      Comment

                      Working...
                      X