Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

B8 tuulilasinpyyhkijöiden viiksi ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • B8 tuulilasinpyyhkijöiden viiksi ongelma

    Moro!

    Ja ihan näin alkuun jos tästä aiheesta jossain on jo keskusteltu niin en vain löytänyt haulla tai etsin väärillä hakusanoilla, mutta linkkiä jos näin on. Kai tämä on oikea palsta tästä viasta kysellä? :)

    Sitten tuo vika. Näin suhteellisen tuoreena Audin omistajana ei ole vielä tyyppiviat/"ominaisuudet" tuttuja mutta nyt on ilmennyt sellainen ongelma tuon pyyhkijän viiksen tai jonkun muun osan kanssa että viiksi ei välillä toimi ja välillä taas toimii. Kun viiksestä ei tapahdu mitään ja hetken rämpyttää niin taas toimii. Ja tuo ongelma on siis vain silloin kun yrittää pestä tuulilasia, muuten pyyhkijät toimivat kyllä.
    Paitsi en ole nyt aivan varma tuosta sadetunnistin asennosta toimiiko sekään aina oikein (tutkimukset kesken :D)? En nyt ole varma mutta taisi temppuilla tuo kertapyyhkäisykin tuossa eilen ettei toiminut sekään? (tai sitten kuvittelen nyt vain? ;D)
    Eli onko samanlaisia kokemuksia? Mistä vikaa kannattaa lähteä etsimään? Suoraan viiksen vaihto? rele? "kusipojassa"/sen moottorissa jokin kontakti ongelma?

    Ja autohan on siis B8 3.0TDI Quattro -08, saksasta uitettu.

    Ei mikään paha vika mutta ärsyttävä.

    Edit. Kyllä se niin oli ettei tuo kertapyyhkäisykään aina toimi, rämpyttämisen jälkeen taas toimi hetken.
    Viimeksi muokannut MaNeZKi; 22.6.2016, 07:09.

    #2
    Lisäämpä tähän myös sitten oman tarinan, mulla on kanssa alkanut ilmetä tässä lähiviikkoina mielenkiintoisia ongelmia tuon lasinpyyhkijän viiksen kanssa. Kyseessä on siis B8 Avant, muuten yhteneväinen yllä olevan kanssa. Kilsoja alkaapi kohta olemaan n. 280tkm.

    Takalasin satunnaispyyhintäasento (viiksi pykälän kuskista pois poispäin)
    -> Takalasinpyyhin touhuaa jatkuvasti ja pesunesteen syöttö koko ajan päällä

    Tuulilasin kerta pikapyyhkäisy (viiksen veto rattiin päin)
    -> Takalasin pyyhkiä käynnistyy pesunesteen syötön kera

    Mielenkiintoista - ideoita? Viiksi vai logiikka jossain muualla sekaisin? Sitten kun viikseä aikansa rämpyttää, niin alkaa toimimaan normaalilla tavalla. Voi liittyä myös ajovalopesimien aktivoitumiseen, pitää ihmetellä lisää. Vikakoodeja en vielä ole kerinny lukea.

    Comment


    • #3
      Mulla alkanut kertapyyhkäsy temppuilemaan, toimii satunnaisesti ja välillä ei tahdo pissapoikakaan toimia. Hetken kun vääntelee niin lähtee kyllä toimimaan. Vikakoodia tulee pyyhkijän viiksestä. Jos alkaa pahemmin temppuilemaan niin täytyy viiksipakettia lähtee metsästää.

      Comment


      • #4
        Ovatko ongelmat ratkenneet viiksipaketin vaihdolla? Omassa B8:ssa alkanut olemaan samoja oikeita.

        Comment


        • #5
          Mulla tuon viestin jälkeen viat poistui ja pysyi poissa siihen asti ainakin kun auto vaihtu, eli melkein vuoden.

          Comment

          Working...
          X