Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 Sportback 8PA 2009 Mukiteline kojelautaan

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 Sportback 8PA 2009 Mukiteline kojelautaan

    Tulipas hankittua otsikonmukainen A3. Nyt olen suureksi kauhukseni todennut että maailmassa ei ole olemassa minkäänlaista mukitelinettä tuohon kortti- / kolikkolaatikon tilalle. Löysin linkkejä missä käyttäjät olivat itse modanneet kyseisestä boksista mukitelineen. Ongelmahan piilee ''kasetin'' kannen muotoilussa. 2008 versiossa muotoilu oli symmetrinen ja 2009 versiossa se on kantikas vasemmasta reunasta ja oikeasta curved.

    Onko joku muu onnistunut löytämään suoraan kojelautaan sopivan mukitelineen tuon korttilaatikon tilalle vai oletteko modanneet vanhan sopimaan siihen?

    Linkki modista: http://www.audi-sport.net/xf/threads...t-a3-s3.82418/

  • #2
    Huomannut saman ja todennut ettei tuohon meinaa löytyä valmista ratkaisua. Todennut kyllä senkin että siinä kolikkotelineessä pysyy pieni take-away -muki hyvin pystyssä. Jos joku valmisratkaisu löytyy niin otan myös mielellään vinkit vastaan

    Comment


    • #3
      Itsekin tuskaillut oman auton kohdalla tuon cupholderin kanssa, että voi pieni asia pistää v*tuttamaan. :D Löysin audi-sportin forumeilta taannoin modauksen missä vaihdettiin jenkkimallin keskikonsoli, siinä kun on cupholderit käsijarrukahvan vieressä. Koitan saada kesän aikana toteutettua.

      http://www.audi-sport.net/xf/threads...onsole.135092/

      Comment

      Working...
      X