Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pitäisikö puhaltaa...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pitäisikö puhaltaa...

    Kojetaulun päällä keskellä on tämä ritilikkö josta varmaan pitäisi ileman puhkua tuulilasille niin tarvittaessa. Minua vähän oudoksuttaa, kun en saa siitä ilmoja tulemaan vaikka kuinka yrittäisi. Ilmastoinnin paneelissahan on tämä "huurteenpoisto" namiska, auto -nappulan yläpuolella, siitä painettaessa alkaa kyllä kauhia humina, mut siitä kojelaudan rizistä ei tuu kun lehemän hönky. Ilmaa tulee kyllä tuskassa kaikista keski ja sivu suuttimista! Sittten nämä nuoli ylös, -alas painikkeet paneelin oikealla puolella... mitä v...n virkaa niillä on? Ei tapahdu mitään??? Ja sit se keskimmäinen nuolien välissä... pitäiskö tapahtua jotain??????
    Käyttäjässä voi toki olla vikaa, kun tuosta saksmanni manuskistakaan ei ota selvää!
    Mut jos arvon foorumilaisilla on valaistusta tähän propsiin on uusAudilainen tarkkaavaisena...

    #2
    AUTO-tilassa ilman puhallus jakautuu automaattisesti tuulilasin, jalkatilan ja kojetaulun ritilöiden välillä - mielestäni valitettavasti ei kovin fiksusti eli lämmitystilanteessa puhalletaan ylös ja alas, jäähdytystilanteessa suoraan päin naamaa (mikä hieno tapa vilustua - sitäpaitsi talvella tuskin haittaisi lämmin ilma vaikka sormia lämmittelemään).

    Huurteenpoisto-tilanteessa menee melkein kaikki ilma ylös tuulilasille

    Nuo oikean puolen näppäimet mahdollistaa ilmavirran manuaalisen ohjauksen ihan suunnan mukaan ylös, päin naamaa ja alas (melkein ainoa tapa saada ainakin omassa autossa lämmintä talvella sormille on juuri se manuaalinen ohjaus).

    Jos ei oikeanpuoleisista nappuloista sen "nuolien välissä olevan" painaminen ei ohjaa ilmavirtaa kojetaulun ritilöihin, niin on järjestelmässä vikaa (ei ole näinkin yksinkertainen jossain tapauksessa poissuljettu, kuin ritilän oman sulkuläpän kiinni unohtaminen).

    Comment


    • #3
      jep

      Kojetaulun keski/reuna ritilöistä ilmaa tulee kyllä ja vaikka kaikkien sulkuläpät laittaa kii (takaakin) ja nuolen ylös (ja manulla täysille) tai tuulilasin huurteenpoisto napilla voimapuhkun päällens -ei silti juurikaan puhalla kojetaulun leveästä päälliritilästä. Sama nuoli alas -asennossa.. eipä huomaa ilman tulevan jaloille. Siis vaikka kaikki sulkuläpät laittaa kii ja puhallin mouruaa täyttä ei ilmaa ylhäältä tai alhaalta tule niinkuin olettaisi sillä huminalla tulevan...?!
      Käytännön kokemustahan en saa vasta kuin ensi talvena siitä, miten glasit pysyvätten puhtaina... Voihan se olla, että Jurgen das Audi ingenjeur on kehittänyt vedottoman huurteenpoiston...
      Raitisilma suodattimestakaan tämä ei voine johtua ( siis mahd. tukkoisuudesta), sillä sulkuläppien aukiollessa täystohinalla ilmaa tulee kohti sellaisella viimalla, että kraka lepattaa sikaosaston puolella...

      Comment


      • #4
        tuossa olis ohje läppämoottoreiden putsausta varten jossa vika todennäköisesti on
        http://www.audiclub.fi/audifinns/viewtopic.php?t=2072

        Comment


          #5
          kannattais ennen purkutöiden alkua kattoa ne vikakooditkin...

          Comment


          • #6
            jep

            Yhtiö kiittää neuvoista!!

            Comment


            • #7
              Joo...

              Nyt toimii Puhallukset ylös alas. Läpänsiirtomoottorille piti antaa tekohengitystä ts. hiilipölyt pois kollektorista...

              pete

              Comment

              Working...
              X