Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audin ovien "lukkonupit" irti?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audin ovien "lukkonupit" irti?

    En noille mitään järkevää nimeä keksinyt ja varmaan siitäjohtuen en haullakaan mitään aiheesta löytänyt. Eli kyseessä ois ne auton ovissa olevat pienet nupit, jotka lähinnä ilmaisevat oven auki/kiinni "statusta". Taitavat lähinnä nykyään näin sähkö/keskuslukituksen aikana olla lähinnä koriste.

    No jokatapauksessa nuo pitäisi saada irti. Onko kenelläkään tietoa, joka varmistaisi epäilyn, että ovat kerretty sihen? Voimalla en uskaltanut vielä alkaa vääntämään, varmaan sielä on lisäksi vielä liimat/lukitteet välissä joten ei varmaan ihan helpolla lähekkään...

    Etkastakin yritin asiaa tiirailla, mutta ainakaan minä en tosta saa selvää, että onko siinä millanen kiinnitys...

  • #2
    Sivuhuomiona; nykyään niitä nuppeja ei ole edes koristeina vaan ne on otettu kokonaan pois. Kuskin ovessa on keskuslukituksen nappi, muissa ovissa on pelkät avauskahvat. Hieman aluksi tuota hämmästelin.

    Comment


      #3
      En ole niitä muovinuppeja erikseen irroittanut, joten siitä en osaa sanoa. Se musta nupikka on kiinni metallitangossa joka menee lukkoyksikköön. Eli ovipahvi pitää purkaa, ja sitten sen tangon saa pois.

      Comment


        #4
        kierteethän niissä tangoissa on, on vaan sen verran tiukassa että pitää laittaa tango vaikka penkkiin kiinnii tai pihteillä pitää kiinni kun pyörittää sitä nuppia.

        Comment

        Working...
        X