Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

80 B4 tdi ECUn irroitus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 80 B4 tdi ECUn irroitus

    Tarviis saada 1z-moottorisen Audi kasikymppisen ECU irti. Se sijaitsee siellä pelkääjän jalkatilassa aika hankalassa paikassa. Olisko mitään vinkkejä irroitukseen? Kuinka se liitin irtoaa ECUsta? Onko siinä joku salpa tai jotain?

    #2
    Liitin täytyy irroittaa ennen ecun irroitusta, johdossa ei riitä pituus tulla kimpassa. Itse ecu lukittuu paikalleen jonkinlaisilla metallikynsillä, vaikea selittää.

    Miksi se täytyy saada irti ?

    Edit. muistin väärin tuon lukituksen, siinä onkin sellainen salpa jota pitää vetää sivulle jonkin matkaa että liitin irtoaa. Näin siis ainakin omassa -95.

    Comment


    • #3
      Selvä homma. Pitää irrottaa kun vaihdan Upsoluten lastujen tilalle vanhat vakiot takaisin. Laitoin isommat suuttimet ja turbon, lisäksi tulevaisuudessa tulee isompi nestepää jne. Upsolute ei oikein toimi noiden uusien kilkkeiden kanssa, siksi vaihto.
      Edit: Luin tarkemmin vastauksesi ja huomasin, että se sivulle vedettävä salpa on siinä liittimessä. Mutta kummassa päässä, siinä mihin johto tulee kiinni vai toisessa?
      Itse ECU lienee kiinni sillä jousimaisella pidikkeellä, jota pitää taivuttaa sen verran, että ECU mahtuu liukumaan alas.

      Comment

      Working...
      X