Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Switch for headlight range control?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Switch for headlight range control?

    Eli A4 8E laitteesta löytyvä osa 8E2919094 (kuva2 ). Sisältää kaksi on/off kytkintä (kuva1), joista toisessa lukee DRL (ilmeisesti Daytime Running Lights). Eli päivävalojen päälle-/poiskytkentä, mutta mitä nuo kytkimet käytännössä tekee? Ilmeisesti tuolla saa myös ajastettua päivävalot? Tuollainen tuli siis sakemanniasta sisustan alulistoja mukana, kiinni tuossa valokytkimen kehikossa(kuva3). Olisiko tuosta jotain riemua?

    Tarjouksia ko. kapistuksesta saa esittää :)

  • #2
    Vasemmanpuoleinen kytkin on todellakin päivävaloille. Omassani tuo toimii niin, että kun kytkin on ykkösessä ja on valoisaa (valoanturi, tuli himmenevän taustapeilin ja sadetutkan mukana?), niin auto käyttää päävalojen sijaan umpioissa sisimmäisinä olevia päivävaloja. Päävalot syttyvät itsestään sitten kun tulee tarpeeksi pimeää.

    Oikeanpuoleinen kytkin on poistumis-/saapumisvalot on/off. Eli jos on ykkösessä ja on pimeää, niin auto pitää autosta lähdettäessä sumu- ja takavaloja päällä tietyn ajan ja sitten sammuttaa ne. Se tuossa on typerää, että viiveaikaa ei voi säätää lennosta, vaan se pitää tehdä vag-commilla - toisessa kulkineessani tuo on toteutettu vähän fiksummin.

    Jos valoanturia ei ole, niin nuo voivat toimia hieman toisin tai olla toimimatta (?).

    Comment


    • #3
      Tutkailin juuri tuota samaista mötikkää omassa autossa, ja tuossa vasemmalla DRL:n tilalla on valojen korkeudensäätö, oikealla ei mitään. Eikös tuo korkeudensäätö ole kuitenkin pakollinen Suomessa? No joka tapauksessa tuo jää kyllä käyttämättä.

      Alulistat (ovet ja kojetaulu) tuli ostettu suoralla kaupalla ebaysta hintaan 150?, erään foorumilaisen vinkistä. Listat on B7 mallin ?brushed aluminium?. Yritin aikani huudella noita s4:n listoja ebaystä, mutta hinta kipus aina yli kolmensadan. Myynnissä noita on todella harvakseltaan...

      Noi audi4ever:n pdf:t on hyviä, mutta kopiosuojattu, joten ei pysty copypastettaan suoraan Babelfishiin :(

      Comment

      Working...
      X