Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 Jälkiasennus Xenonit ei toimi (pitkät)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 Jälkiasennus Xenonit ei toimi (pitkät)

    Hei!

    Ongelmana olisi semmoinen, että ostin jälkiasennus Xenon-sarjan, iskin ballastit ja polttimot kiinni ja johan rupesi lyhyet valot pelaamaan hyvin! Mutta pitkät eivät syty ollenkaan. Minkään näköistä kytkentävirhettä ei ainakaan minun osaltani ole tullut, eikä ballastitkaan tai polttimot ole rikki, lyhyissä kaikki toimii ilman mitään ongelmia. Kenelläkään tietoa?

    #2
    Lisätietoa hiukan tarvitaan. Minkä mallisen sarjan hankit, eli polttimon tyyppi? Minkä vuosimallin autosta kyse? Mihin valoihin jälkiasennussarja on laitettu kun kirjoitat että lähivalot alkoi pelaamaan hyvin mutta pitkät ei syty?

    Comment


    • #3
      Ja ostit siis kahdet sarjat sekä pitkille että lyhyille? Releytitkö ne?

      Comment


        #4
        Jos jännite on liian alhainen, niin ei syty.
        Paksummat johdot tai rele väliin voisi auttaa. Omassani pitkät ei syty ennen, kuin auto on käynnissä, eli tarvitsee olla voltti pari enemmän jännitettä, kuin moottori sammuksissa.

        Comment


        • #5
          Silloin on sarjassa vika jos ei auton omilla johdoilla sarjat pelaa. Olen noita asentanut aika paljon ja releitä en ole laittanut kuin lisävaloihin. Lyhkäsissä voi olla ongelmia syttymisen kanssa jos on päivämoodi valoissa (pienemmällä jännitteellä)

          Comment


          • #6
            Eli siis kyseessä Audi A6 C5 1999, eBaysta tilasin sarjat, eli lyhyille ja pitkille omat. Ei toimi vaikka auto käynnissä. H1 ja H7 polttimot, olisiko H1 ollut lähivalot ja H7 pitkät. Mikä mahtaa olla vikana, miksi rele pitäisi laittaa väliin?

            Comment


              #7
              Ei se mitään releitä tarvi jos auton alkuperäiset johdot ei ole valmiiksi rikki. Oletan että eBay sarja kytketään irtoabikoliittimillä auton alkuperäiseen H7 liittimeen. Onko johdot oikein päin?

              Comment


              • #8
                Kyllä, irtoliittimillä ja ovat oikein päin, jostain syystä ei vaan xenonit syty. Perus halogeenipolttimot jos laittaa, niin toimii moitteettomasti. Xdnonitkaan eivät ole rikki, testasin H1 virtalähteellä H7 ja toimi, mutta kun pitkiin laittaa niin ei toimi. Hulluksihan tässä tulee!

                Comment


                • #9
                  Ei kai siinä auta muu kuin mitata mitä sen pitkien valojen abikoliittimien jännite näyttää kun ballasti on kiinni ja pitkät päällä. Onko nää 35w vai 55w sarjoja? Ja oletko yleismittarilla todennut sen plussan ja miinuksen? Perus halogeni palaa kyllä johdot käännettynäkin.

                  Comment


                  • #10
                    35W sarjat ovat. Täytynee mitata ja tehtävä, paljonko virtaa antaa lävitse. Ja kyllä, mittarilla katsoin plussan ja miinuksen.

                    Comment


                      #11
                      Varmaan tyhmä kysymys / toteamus mutta mulla eri mallisessa autossa vaatii että valokytkin on "1"-asennossa, että pitkät menee päälle. "0"-asennossa ei reagoi valoviiksen laittamiseen pitkille mitenkään.

                      Comment


                        #12
                        Releytä ne valot. Olen itsekkin samaan ongelmaan törmännyt.

                        Comment


                        • #13
                          Kuinkas tämä releyttäminen tapahtuu?

                          Comment


                            #14
                            Virta lampulle releen kautta esim laturin B+ nastasta ja releen heräte alkuperäsestä piuhasta joka tulee valokatkasijalta. Noin niin kuin yksinkertaisesti. Yksi rele riittää molemmille valoille.
                            Mulla on releytetty vanhassa C4:ssa pitkät ja lyhyet. Voltit nousee selkeästi, koska vakiona valot ei ole releytetty ja kaikki virta valoille kiertää valokatkasijan kautta. Siinä tulee vastusta ja matkaa reilusti.

                            Comment

                            Working...
                            X