Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi cabriolet 2.6 1998

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi cabriolet 2.6 1998

    No niin..mikäs neuvoksi..? Ostin tälläisen Audin viikko sitten. jo kotimatkalla huomasin että autoon ei tule lämmintä, puhallin pyöriin vaan 4 eli täysillä..noh, vaihdoin etuvastuksen ja uuden puhaltimen moottorin kokonaisuudessaan...samalla yhden koneen etupuolen metallisen nesteputken...ilmasin auton hyvin, ylä ja alavesiletkut lämpenee, molemmat lämppärin kennolle menevät putket lämpenee , tosi kuumaksi..mutta lämmintä ei tulllut, huomattiin että lämppärin moottori pyörii väärinpäin ?? huoh..mitenkä mahdollista kun laitoin vaan liittimen kiinni eikä sitä saa kun yksinpäin...no alkoi löytyä puhallusta mutta siltikään ei tule lämmintä yhtään...kaikki vivut ja vaijerit näyttäisi ainakin ulkoisesti toimivan...mistä siis kiikastaa ?? tietäisikös joku..raitisilma suodatinkin vaihdettiin. onko mahdollisdta että joku läppä yms on kuitenkin kiinni lämppärissä ? vaikka näyttää ulkoisesti että olisi auki...vivut liikkuu normaalisti, lämpötilan säätö namiskaa pyöritellessä kyllä kuulostaa että joku luukku sielä liikkuu aivan niinkun pitääkin...mutta,mutta...autossa ei ole ilmastointia eikä sisäilmankiertoa..

    #2
    Lämppärin kenno tukossa tai siellä on ilmaa edelleen.

    Comment


      #3
      Ilmat saa pois kun nojaa kunnolla kaasupolkimeen minuutin tai pari. Kierroksia pitää olla ainakin 4-5000rpm. Jos kenno on tukossa niin kunnollinen huuhtelu molempiin suuntiin voi auttaa.

      Comment


      • #4
        Ok. täytyypäs tutkia. Kiitos näistä ! Voiko olla ilmaa tai tukossa kun vesi kiertää ja on meno ja paluuputkissa tulikuumaa...?
        Entä onkos näissä 2.6 V6 -98 sähköinen kiertovesipumppu ?
        Viimeksi muokannut Juha1450; 4.9.2015, 17:37.

        Comment


          #5
          Ei ole sähköistä, ihan mekaaninen hihnavetoinen vesipumppu.

          Comment


            #6
            Täytä ensin paisari täyteen, sitten irroitat lämmityslaitteen kennolle menevät letkut ja kaadat ne täyteen nestettä.Sen jälkeen käyntiin paisarin korkki auki ja mittaat erillisellä mittarilla että nesteiden lämpötila nousee sinne n.90ast.Jos ei puhalla nesteitä pihalle niin ilmaus on ok.
            Itsellä oli myös niistä läpistä häipynyt pehmuste ja ne oli täynnä reikiä joten ei auttanut vaikka läppä toimi kun puhalti läpi.Tilalle kontaktiliimalla telttapatjaa ja taas toimi ?

            Comment


            • #7
              Noniin. hommat kunnossa, koneen huudattaminen ilmauksessa ei auttanut...putket irti, vesiletkulla kenno täyteen , letkut täyteen ja kasaan...kyllä nyt punnaa kuumaa....ilmeisesti oli vain ilmalukko kennossa. kiitos avusta :D

              Comment

              Working...
              X