Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audin hihistys, johdotuskysymyksia

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audin hihistys, johdotuskysymyksia

    Blaukkarin New Yorkin CD-soitin alkaa vedella viimeisiaan ja matkustajan oven diskanttikin oireilee eli paasiaishommiin tulee renkaanvaihdon ja jarruremontin lisaksi audiopuolen vaihto. Eteen Peerless D5 tai Resolution5 sarja ja soitin vaihtuu uuteen, varmuuden vuoksi tarvinee vetaa uudet kaiutinjohdot samalla.

    Ajattelin kayda kaiuttimille ostamassa sovittimet mutta nikkaroida tukevammat puusta jos ne tuntuvat heppoisilta ja muoto antaa myoten, seka vedella vaimennusmassaa ovipahveihin samalla. Mutta tuo johdotus... Audissa varmaan tulevat kaikki johdot oveen johtosarjassa jonka vaihtaminen kay liiaksi hermoille mutta onko kukaan koittanut pujottaa yhta kaiutinjohtoa sinne lisaksi? Onnistuiko kojelautaa irroittamatta?

    Ja toinen kysymys on etta saako kojelaudan panelin missa on radio ja ilmastoinnin ohjaus (vanha 2-ruutuinen) jotenkin napparasti irti? Huollon mukaan radion kytkennat olivat jo 'melkoinen sotku' eli kaikenmaailman johtoadapterien kayton voinee heti unohtaa. :) Mutta tuon panelin saaminen pois tielta auttaisi reippaasti ja samalla saisi vanhan matkapuhelintelineen jalan irroitettua.

    Myohemmin taytyy viela rakennella taakse 8/10" subi pieneen suljettuun koteloon ja vahvistin, entinen omistaja kun on ystavallisesti vetanyt johdotkin valmiiksi.

  • #2
    Johdot saat kyllä oveen ujutettua sitä samaa haitariletkua/putkea pitkin.Ne kickpaneelit kun otat pois niin menee johdot eikä ne aukot taida näkyäkään muuten.
    Adapteri on järkivaihtoehto.Niitäkin saattaa joutua pikkuisen muokkaamaan muttei paljoa.
    Itse liimasin/tiivistin koriliimalla adapterit pahviin ja bitumimattoa mätin kanssa pahviin sellaisiin "suoriin" kohtiin.

    Comment

    Working...
    X