Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 c5 aktiivi takapää

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 c5 aktiivi takapää

    En löytänyt haulla etsimääni... Eli kyseessä 98 mallin avantti jossa takapaksissa se blaukkarin mööpeli oikean puolisessa loodassa, onkohan se sökö vai onko sille olemassa jotain sulaketta tms jossain.? Hommasin juuri sinne mankan taakse johtosarjan mutta ei tule mitään elämää takakajareista.joku edellinen omistaja joskus vaihtanut jo alkuperäis soittimen pioneeriin samalla katkonut johdot siitä vihreä/keltaisesta liittimestä mikä ilmeisesti menee juurikin tuolle vahvistimelle, kolvasin ne kyllä väri väriin.

    #2
    Blaukkarin kaiutinjohdot ei varmaan mene kajareille enää jos niille on vedetty uudet Pioneerilta. Kokeile jollain irtokajarilla Blaukkarin kanssa.

    Comment


    • #3
      En usko että on vedetty mitään uusia kun ei näy ja kaikki muuten näyttää alkuperäiseltä paitsi että oli katkottu ne johdot (ilmeisesti yritetty syöttää niihin suoraan mankan perästä) ja ei tuolla pioneerilläkään kuulu muitakuin etukajaraista.

      Comment


        #4
        No eihän tuossa auta muu kuin sauvaparistolla kokeilla piuhoista napsuuko takaovissa. Ja jos ei, sitten avata ovipahvi takaovesta ja katsoa mitkä piuhat sinne menee ja toimiiko elementit.

        Comment


        • #5
          Tuolla ekassa ketjussa on monta hyvää vinkkiä johdotuksen tutkimiseen ja kokeiluun. Epäilit että kyseessä on setti jossa takapää on aktiivi niin: sehän haluaisi sillon linja-tasoista signaalia sekä herätevirran.
          Eli uudesta mankasta tarvisi saada linja-tasoinen signaali...tai askarrella muunnin väliin sekä tuo herätevirta perässä olevalle vahvarille ( normaalisti VAG:ssa sininen piuha) jossain viestin #500 paikkeilta löytyy ...

          Comment

          Working...
          X