Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 savua kabiiniin (onko vikojen lukijaa Joensuussa?)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 savua kabiiniin (onko vikojen lukijaa Joensuussa?)

    Aamulla kun lähdin töihin, muutaman kilometrin ajon jälkeen moottoritiellä alkoi ilmakanavista tulla kohtuu runsaasti savua sisälle. Pysäytin auton, katsoin konepellin alle: ei tulta, käryä tai savua. Jatkoin matkaa muutaman minuutin päästä, auto toimi normaalisti, samoin ajettuani ruokatunnilla pienen koekierroksen. Enää ei puskenut lisää savuakaan.
    Koska auto on minulle ihan uusi, en tunne sen kommervenkkejä. Tuollaista savua ei kai kuitenkaan kuulu tulla mistään laitteesta... Päättelin, että joku verme on mahdollisesti porsinut ilmanvaihto-osastolta.
    Siis kysymys kuuluu: Onko kenelläkään samoja kokemuksia/mistä lähteä etsimään vikaa? Ja onko Joensuun lähistöllä ketään, jolla olisi vikakoodien lukuun soveltuva laite - ja joka suostuisi lukemaan viat kohtuullista korvausta vastaan?
    Auto on -99 A6 2,8 automaatti-ilmastoinnilla ja muilla sähkökilkkeillä.

    #2
    Puhaltimen vastus? Toimiiko puhallin normaalisti kaikilla nopeuksilla?

    Comment


    • #3
      Mitä kokeilin, puhallin tuntuu toimivan keskialueella. Tosin ihan kaikkia nopeuksia en älynnyt kokeilla.
      Ehkä vikakoodit kertovat enemmän, Turbokiisseli lupasi ystävällisesti lukea ne illalla. Palaan asiaan sen jälkeen.

      Comment


      • #4
        Vikakoodit luettu, ei löytynyt savuvikaan viittaavaa koodia. Puhallin toimii hiljaisella ja kovalla, myöskään ilmastointi ei ilmoitellut itsestään. Juho mainitsi, että koodit eivät kerro, mikäli esim kompura on levinnyt. Se selviää sitten lämpimämmillä keleillä. Jos joku keksii muita mahdollisia kohteita, saa toki ehdottaa.

        Comment


        • #5
          Oletko ihan varma, että se oli oikeasti savua, ettei ollut vesihöyryä?

          Comment


          • #6
            Autoon jäi koko päiväksi kitkerä palaneen tuoksu ja päättelin sen savuksi tuon hajun perusteella. Se oli sinertävää ja sitä tuli niin paljon että tuntui kuin olisi ajanut sumussa mutta tarkemmin ajatellen en osaa sanoa, oliko se jossain ylikuumennutta vettä (jonka epäpuhteudet aiheuttaisivat hajun?). Käry ei ollut öljyn eikä ihan sähkökärynkään tuntuista. Nyt puoleentoista päivän ja 60 km ajon aikana vaiva ei ole uusinut.

            Comment


              #7
              Haisiko sähköpalolta vai esim. muovilta tms tunnetulta aineelta?

              Comment


              • #8
                Auto haisi tosiaan sisältä aika mielenkiintoiselle, mutta ei sähkölle eikä öljylle. En ole pahemmin eri matskuja poltellut niin tarkkaan en osaa sanoa, mutta jokin kemikaali tuli ensimmäisenä mieleen.

                Comment


                • #9
                  Osa makeahkosta hajusta tuli varmaan edellisen omistajan wunderbaumista, jonka limppasin mäkeen sunnuntaina... ;) Mutta oli siellä se kärykin mukana.

                  Comment

                  Working...
                  X