Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C4 sedan keskuslukitus takaluukku ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A6 C4 sedan keskuslukitus takaluukku ongelma

    Tuli huomattua juhannuspakkaamisten ohella, että takaluukku ei tottele ollenkaan keskuslukituksen ohjausta. Luukku ei siis mene lukkoon kaukosäätimellä eikä ovesta kääntämällä. Kuitenkin takaluukun lukosta lukkoon päin kääntämällä takaluukku menee lukkoon samoin kuin auton muutkin ovet. Lopulta kun luukun saa lukkoon niin sitä ei meinaa saada auki millään, ei kaukosäätimellä, ei jonkun oven lukosta eikä edes takaluukun lukosta kääntelemällä.

    Keskuslukitus myös pitää *tööt* äänen jos ovet pistää lukkoon jonkin oven tai takaluukun lukkopesästä. Sama ääni kuuluu myös jos ne avaa lukosta avaimella, mutta vain jos se on myös laitettu lukkoo ennen tuota avaimella. Kaukosäädöllä lukkoon laittaessa tai avattaessa ei kuulu mitään vain vilkut vilkuttavat. Kaukosäädöllä ei myöskään saa avaimella lukkoon laitettuja ovia auki.

    Miten tuon kuuluisi toimia? Koitin ohjekirjasta tutkia takaluukun lukon toimintaa, että jos se vain on väärässä asennossa, mutta se mitä translator antoi saksasta käännettynä oli juuri niin kuin itsekin lukon ajattelin toimivan.

    Pistän vielä kuvan kaukosäädöstä, koska en ole varma, että onko se tehtaan alkuperäinen?
    Attached Files

  • #2
    Ei ole tehtaan alkuperäinen. Alkuperäisessä keskuslukituksen napit ovat itse avaimessa. Ja itsellä ainakin lukkoon laitettaessa vilkut vilkahtaa kerran, avatessa vilkut eivät vilku.

    E: tööttikään ei pidä minulla mitään ääntä vaikka avaimella avaa/lukitsee ovesta.

    Comment


      #3
      Jos pistän kaukosäädöllä ovet auki niin vilkahtaa kerran ja lukkoon laittaessa kaksi kertaa. Sama vilkkuminen tapahtuu myös jos avaan ovet kaukosäätimellä, mutta en avaa kuskinovea niin vähän ajan kuluttua ovet menevät itsestään lukkoon ja vilkut vilkahtavat samalla kaksi kertaa.

      Comment


        #4
        Sulla varmasti jälkiasennettu vdo-comfort lock.

        Comment


          #5
          Varmaan joo. Mistähän se sitten johtuu, että kaukolukitus ei pidä tuota *tööt* ääntä lukittaessa, mutta avaimella lukosta kääntämällä pitää? Sisätutka ei ainakaan hälytä tosin kummallakaan tavalla lukkoon laittaessa jostain syystä.

          Tämä ei kuitenkaan tuohon takaluukku kysymykseen valitettavasti vastannut. Onko mitään ideoita mikä siinä voisi olla ja mitä kannattaisi siitä tarkistaa?

          Comment


          • #6
            Peräluukun verhoilut kun purkaa niin näkee lukkomekanismin, siellä voi jotakin olla vialla. Peräluukun haitarikumin alle kannattaa vilkaista, ei ole iso vaiva ja sieltä jos on johtojen eristeet poikki niin se saattaa aiheuttaa kummallisia sähkövikoja.

            Comment


              #7
              Haitariahan tuolla ei ole, joten johtojen tarkistamiseksi joutuu alkuperäisen johtojen suojan rikkomaan, mitä en mielellään tekisi, jos vian voisi jotenkin muuten tarkistaa.

              Comment

              Working...
              X