Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Coupen vilkut

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Coupen vilkut

    Olisko kellään ideoita. Coupe -94 oikealle vilkuttaessa... vilkku välillä toimii ja välillä ei. Silloinkin, kun toimii niin räpsyttää tupla nopeudella. Vasemmalle vilkuttaa ihan ok.

    #2
    Voisiko olla kontaktivika? Silloin kun poltimo menee rikki vilkku räpsyttää huomattavasti nopeammin.
    Ei olisi ensimmäinen coupe jossa takavalopohja olisi hapettunut.

    Comment


    • #3
      Jees takavalon pohjan liitin rivistö hieman ruosteessa. Löi jotenki oikoon, mutta pienellä putsauksella selvis. Polttoaine mittarikin toimi hetken. Asiasta moottorisahaan... Löytyykö radion johdotuksesta tietoa... lähinnä kiinnostaa mikä johto tulee virtalukolta, jotta radiokin sammuisi auton mukana.

      Comment


        #4
        Muistikuvani mukaan oikein kytketty grammari sammuu vasta kun avaimen vetää pois virtalukosta sammuttamisen jälkeen. Tästä ei varmaan nyt ole kyse kuitenkaan?

        Comment


          #5
          Hämmennetään vähän soppaa, omassa B4 Suomilintassa oli ainoastaan radiovalmius ja toimi niin kuin TeroPee kirjoitti. Cabriossa taas jossa alkuperäinen radio tehtaalta asti radio ei sammu vaikka vedät avaimen pois virtalukosta. Valosummeri pipittää kun avaat kuskin oven ilmoittamaa että radio päällä.
          Mennään nyt offariksi joten kysele radioasennus-topiccissa.

          Comment


          • #6
            Juu tuota yritin järjestellä, että soitin sammuu kun vetää avaimen pois. Yritin mittailla johtoja, mutta en löydä sopivaa johtoa herätteeksi. Toki soitin toimii, kun ryöstää sen herätteen syötöstä. Nyt tulee vielä tietämättömältä vielä noheva kysymys. Mitä on nuo neljä pientä nappulaa tasauspyörästön lukon takana. Näyttää ihan neljän C-kasetin rivistöltä, mutta ei aavistustakaan mitä ovat.

            Comment


              #7
              Se on just sitä miltä näyttää :) !
              Jos laitat C-kasetin sinne ikkunna näyttää punaiselta, ja kun painaat nappulasta se nousee:
              Attached Files

              Comment


              • #8
                No niin 2/4 toimii. Sokerilla oli liimattu huolellisesti kiinni. Vaati aika kovaa väkivaltaa, että suostuivat nousemaan.

                Comment

                Working...
                X