Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Concert 2 A4 B6:een

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Concert 2 A4 B6:een

    Meinasin vaihtaa autoon Concert 2 soittimen entisen "normi" mankan tilalle. En löytänyt CAN-väylä liitintä. Mistä löydän väyläliitännän? Autossa ei ole ollut koskaan Audin radiota aikaisemmin.

    #2
    CAN-väylä johdothan on siinä samassa radioliittimessä. Kaksi johtoa, ohuet oranssin väriset johdot.

    Comment


      #3
      Jos autossa on alun perin pelkkä radiovalmius, on hyvinkin mahdolista ellei jopa todennäköistä ettei radion liittimellä ole CANia. Esim. omassani ei ollut, alun perin radiovalmius (ts. tarvikeradio) ja myöhemmin RNS-E.

      CANin saa vedettyä mittaristolta kohtishelposti kun tietää mitä tekee tai etsii ohjeet. Lisäksi haasteita voi tulla antennivahvistimen kanssa. Luultavasti tarvikeradion yhteydessä on erikseen mokkula joka syöttää +12V keskipinniin, ja tuollainen tarvitaan myös sen orkkisradion kanssa. Erillinen antennivahvari on lähtökohtaisesti huonompi.

      Comment


      • #4
        CAN-väylä johdothan on siinä samassa radioliittimessä. Kaksi johtoa, ohuet oranssin väriset johdot.
        Jos auto on alunperin tilattu tehtaalta vain radiovalmuidella, puuttuu liittimestä can-väylän hi ja lo karvat, sekä k-line karva. Helpoimmin sedanissa radiovalmiuden erottaa erilaisesta hattuhyllystä jo ulkoa, eli subbarin ritilä puuttuu. Avantissa sitten onkin katsottava tavaratilan sivuluukkuun.

        Tuolla omassa näpertelyssä jotain ohjeen tapaista. Radiovalmuis liittimet ja Concert II liittimet.

        Ja tuossahan on useampi vaihtoehto riippuen soittimesta ja auton valmuidesta/versiosta. Muistaakseni olikohan niin, että Concert II:sta puuttuu takakaiuttimien pääteaste, eli pelkällä Concert II:lla ei takakaiuttimista rokki soi mikäli auto on "radiovalmius versio".

        Jatkot voi sitten ohjatakin tuonne Radio yms. asennukset / toimivat ratkaisut keskusteluun.
        Viimeksi muokannut Patasuvanto; 15.1.2013, 19:19.

        Comment


          #5
          Oma C5 on myös ns. radiovalmiudella, mutta kojelaudan uumenista löytyi CAN-väylän liitin johtoineen. Ongelmana on vain se, että johdon toinen pää ei ole kiinni missään, koska sille ei ole paikkaa missään.

          Comment


          • #6
            C5:sta ja B6:sta on vähän huono verrata keskenään :D

            Comment


            • #7
              Täytyy tutkia konsolin uumenia... CAN-väylä on ilmeisesti omassa liittimessään kuten Concert:n kytkentäkaaviosta näkyykin?
              Toinen ongelma on että mulla ei ole safe koodia. Ohjekirjan ko kohta oli saksittu pois. Mistäs sen kaivas?

              Comment


                #8
                Sitä ei kyllä välttämättä kaiva mistään ilman epärehellistä kaveria merkkikorjaamolla tai luotettavaa todistusta siitä että soitin on sinun. Mistä soitin on hankittu?

                Comment


                • #9
                  Voin pyytää edellistä omistajaa hankkimaan koodin. Ilmeisesti siihen tarvitsee soittimen sarjanumeron ja alustanumeron? Google ainakin kertoi jotain tollasta...

                  Comment


                  • #10
                    Lainataan keskustelua.
                    Elikkä tarkotuksena laittaa vm 04 B6:sen consertin tilalle ///Alpinen soitin ja johtosarjaksi AIV:n 630096 (http://www.hifix.fi/verkkokauppa?cat=99&tuote=569)
                    Johtosarjan pitäs olla plug and play, mutta soitin ei herännyt. Ei ollut tallissa yleismittaria että olisin voinut tarkistaa virtoja.
                    Onko joku värkännyt kyseisen johtosarjan kanssa? onko jotain vinkkiä niksiä?

                    Comment

                    Working...
                    X