Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Integroitu HF -sarja

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Integroitu HF -sarja

    Tuontiautossani (A6, 2.4, 2001) on integroitu HF-sarja. Nokian mallit 6150 ja 6210 toimivat täysin moitteettomasti mutta 6310i ei pelitä. Kun puhelin on kytketty HF-sarjaan ja yrittää soittaa radio mykistyy kuten pitääkin mutta kaiuttimesta kuuluu vain noin 0.25 sekuntia ensimmäisestä hälytysäänestä jonka jälkeen kaiutin mykistyy. Kun puhelun pistää "punaisesta luurista" poikki, kaiuttimesta kuuluu selkeä piippaus. Kävin eilen kääntymässä erään matkapuhelinfirman huollossa ja siellä totesivat että ongelma on tullut ennenkin eteen. Löytyykö täältä lääkettä moiseen?

    #2
    Mulla oli ongelmia 6310:n kanssa, on kanssa integroitu sarja. Välillä ei kytkenyt lainkaan. Puhelimen pohjan liittimien puhdistus auttoi.

    Sittemmin vaihtui 6310i:hin, se toimii myös, mutta on tarkka että puhelin on kunnolla paikoillaan telineessä. Auto on myös vm 2001.

    Comment


      #3
      Myös puhelimen softan päivitys auttanee.

      Comment


        #4
        Kiitos vinkeistä. Puhdistin Sinolilla liittimet ja tarkistin puhelimen softaversion, joka oli uusin kyseiseen puhelimeen julkaistu. Valitettavasti lopputulos ei muuttunut paremmaksi. Sen kuitenkin huomasin että hälytysääni kuuluu juuri ja juuri kun puhelun kytkee päälle. Kun sen sitten lopettaa kuuluu "kuittaus" puhelun katkaisimesta juuri niin kuin pitääkin. Mystinen juttu.

        Comment


          #5
          Ongelma ratkaistu. Lähetin sähköpostia Cullmannin tekniseen tukeen jotka sitten forwardasivat kysymykseni Votexille. Sieltä sain ohjeen ottaa yhteyttä Audin maahantuojaan. Soitin kuitenkin Turun VV-autoon jonka jälkeen homma etenikin vauhdilla. Ruotsin keskusvarastolta tilasivat uuden "kehdon" puhelimelle, eli piuhalla varustettu alusta, johon puhelin asetetaan. Nyt toimii kuten pitääkin, eli ääni tulee kuljettajan oven kaiuttimista ja radion mykistys tapahtuu automaattisesti joko itse soittaessa tai puhelimeen soitettaessa.

          Comment


            #6
            Itselläni on omassani tuo teline, mutta itse kehto puuttuu. BT valmius on myös, mutta olisihan mukava saada puhelin latautumaankin, kun kerran teline on noin puoliksi ainakin paikallaan.. Onko tässäkin vaan käveltävä marmorille ja tilattava "kehto". Hintaa on varmaan taas tähtitieteellinen?

            http://www.audi-forums.com/general-a...st-cradle.html

            Tuossa näyttää olevan lista mitä tuetaan. Hinta laitekohtaiselle kehdolle oli laakkosella semmoiset 110€
            Viimeksi muokannut perrier; 7.4.2009, 21:12. Perustelu: lisäilty tekstiä

            Comment

            Working...
            X