Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

90 keskuslukitus ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 90 keskuslukitus ongelma

    Eli mulla oli akku jostain tuntemattomasta syystä tyhjentyny toissapäivänä. Annoin siihen sitte virtaa toisesta autosta ja yllätys oli suuri kun pisti virran päälle ensimmäistä kertaa: ovet meni itestään lukkoon. Ja sit kun otti virrat pois ni ovet aukes. Yritin tossa äsken saada toimimaan ottamalla virrat pois vähäks aikaa, mutta eipä ollu mitään hyötyä. Oisko kellään MITÄÄN ideaa mikä tossa mahtais olla?
    Eli siis muuten toimii ihan ku pitääki, mutta kun vääntää virrat päälle ni ovet menee lukkoo ja sit vasta kun ottaa virrat pois ni ovet aukee. Niin ja virran ollessa päällä keskuslukitus ei reagoi ovenavausnappulaan..

  • #2
    Eiks kellään oo mitää ideoita? Alkaa meinaa ottaa päähän toi..

    Comment


      #3
      Eikös jossain jenkki tuonneissa ole tommonen ominaisuus siis estäisi valoissa auton varastuksen tai jotain. Onko hälyytintä mikä ohjaa keskuslukitusta?

      Comment


      • #4
        Juu on siinä hälytin..

        Comment


          #5
          Hälärin manuaali käteen ja kattoo voiko ohjelmoida ominaisuuden pois. Jos ei ole niin googlettaa. Tai maahantuojalle mailia.

          Comment


            #6
            OT: Tuo hälyttimen manuaalin puuttuminen on varmaankin aika yleinen juttu. Olet ostanut käytetyn auton, helposti manuaali on päässyt häviämään jonnekkin. Itsellä olisi Alfatech 200 BB eikä Googlesta (juurikaan) ole apua. Onko kellään tietoa/halua neuvoa mistä voisi kyseiseen laitteeseen saada ohjeistusta?

            Comment

            Working...
            X