Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 C5 Webasto takkuaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A6 C5 Webasto takkuaa

    Osaisiko joku viisaampi kertoa suorilta,mistä kannattaa lähteä etsimään ja minkä hintaisia osat mahtaisi olla. Webasto takkuillut muutaman viikon ja kävin lukemassa vika koodin (kyseessä siis tehtaalla asennettu orkkis bensa webasto.) vika koodiksi antoi: Hehkutulppa liekinvalvonnalla -Q8 Oikosulku maadoitukseen satunnainen. Onkohan minkälainen homma vaihtaa? ja onko kyseessä hehkutulppa jossa on liekinvalvonta vai onko kyseessä kaksi eri osaa hehkutulppa ja liekinvalvoja? Kyseessä 2.8bensa kone,jossa bensa webasto.

    #2
    Vähä aihetta sivuten (lähinnä poissuljen muita vikoja). Saako webasto c5:ssa saman naftafilsun läpi soppansa kuin moottori?

    Comment


    • #3
      En osaa sanoa saako. Mutta vastailen,kun vikakin selvisi. Eli soittelin vähän-joka-paikkaan ja kyselin osien hintoja. Selvisi,että täksi talveksi saa webastoon myös erikseen pelkkiä hehkutulppia ~130€. Kyselin myös marmori hintoja ja kokopaketti 470€. Vaihdoin siis omaani pakopesän,hehkun,liekkivahdin ja tiivisteet ja johan pelaa mahtavasti,hintaa paketille tuli 235€ ja työn tein itse,webasto lähti hienosti irti alakautte,kuskin pyöräkotelosta hieman avittaen. aikaa meni n. 3H ja webasto oli toiminta kuntoinen.

      Comment


      • #4
        Nuissahan monesti on myös sihti likainen polttoaine pumpussa joka sitten antaa yleensä liekkivahti koodia, paitsi että bensa kun hulaa pakkasellakin paljon paremmin kuin dieseli niin ei taida kovin vaikuttaa tuo jos ei sitten ole ihan kunnolla tukossa.

        Ei tule webastolle auton oman PA suodattimen kautta nafta/bensa.

        Comment

        Working...
        X