Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 Webasto ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 Webasto ongelma

    Eilen tuli asennettua uusi webasto A4:seen (1,8Tq -04). Lähdin liikkeestä kotiapäin ajelemaan ja huomasin että kabiiniin puhalsi vain kylmää/haaleaa ilmaa vaikka mittarissa jo 90c.

    Kello oli jo niin myöhä että en saanut asentajaa enää kiinni. Kotiin päästyäni koitin kytkeä Webastoa päälle pikalämmityksellä ja kuumaa ilmaa alkoi samantien puhaltaa.

    Tänä aamuna ajastin oli toiminut hyvin ja auto oli sisältä mukavan lämmin vaikka -20c näytti ulkomittari. Mutta puolessa välissä työmatkaa kun Webasto oli jo sammunut alkoi taas kabiiniin puhaltaa kylmää ilmaa vaikka 90c oli mittarissa.

    Voisiko tuossa olla ilmaa vielä vesipuolella? Mutta miten Webaston kytkettäessä alkaa samantien tulla kuumaa ilmaa? Soittelen tänään asentajalle että mitäs tehdään mutta ajattelin kysyä täältäkin jos muilla on ollut samanlaista ongelmaa vai voisiko vika johtua pelkästään ilmauksen puutteesta?

    #2
    Voi hyvinkin olla ilmaa. Joko kennosta ylempi letku hiukan irti (letkussa lienee ilmausreikä) ja ilmaamista tai sitten paisari irti ja nostat sen esim kakkosnelosen pätkällä mahd. korkealle. Korkki irti ja käymään vähäksi aikaa.

    Comment

    Working...
    X