Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 -06 ovitunnistin

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 -06 ovitunnistin

    Moi olis sellainen ongelma Audi A4 B7:ssa ,että auton ajotietokone ilmoittaa kuskinpuolen takaovi on auki vaikka se ei ole, eli tainu mennä tunnistin rikki/jotain muuta?
    Ärsyttävä vika!!!!!

    Kysyisin että missä tunnistin sijaitsee??

  • #2
    Eilen sain omani toimimaan, kun voitelin CRC:llä nahkeasti liikkuneen "lukituskynnen". Ei tainnut kääntyä ihan loppuun asti, kun oli likainen ja tahmea. Indikaatiot oli täysin samat+sisävalo jäi tietysti päälle. Voi olla tietysti mikrokytkinkin, joka on tietääkseni lukkokoneiston sisällä.

    Comment


    • #3
      Eiköhän se siellä lukko mekanismin sisässä ole. Omassa A6:sessa oli sama vika tosin vaan repsikan puoleisen etuoven kanssa. Ei auttanut voitelu ei puhdistus. Käynti marmori tiskillä tuotti tuloksen 220€ ja toimitus aika 2 viikoa mutta E Bay:sta bränd nya samainen osa 70€ postikuluineen viikossa kotiin

      Comment


      • #4
        Putsaus ja voitelu auttoi tasan 12h ;-). Siispä lukkomekanismi eilen purettu ja sieltähän se vika löytyi. Ranskalaisten hieno mikrokytkinkeksintö on tullut tiensä päähän. Mikrokytkimessä on ohut muovitappi, joka on päällystetty suojakumilla. Kumi oli syöpynyt kokonaan pois, joten tappi ei yltänyt enää kunnolla lukkomekanismin liikkuviin osiin.

        Ensiapuna poistin mikrokytkimen, koska ymmärtääkseni niitä ei tahdo mistään löytyä uusia. Jätin piuhat auki, koska silloin ovi luulee olevansa kiinni koko ajan ja ei siis häiritse ajotietokonetta. Downside on tietysti se, että avaimet voi jäädä sisälle ja ovet lukkoon, kun 30" automatiikka tulee peliin. Sekä tietenkään sisävalo ei toimi ovea aukaistessa.

        Halvimmat lukkokoneistot löysin USA:sta joltain autoparts -sivulta. 176$ kappale + postikulut ja tulli. Yritän kuitenkin pärjäillä hetken tuolla varavirityksellä ja etsiskelen samalla sopivaa mikrokytkintä.

        Oma tapaukseni liittyy profiilin TTq:hun, mutta käsittääkseni Audeissa on kokolailla samanlaiset lukkokoneistot mallista riippumatta.

        Comment

        Working...
        X