Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nahkarecaron penkinlämmittimen huolto/korjaus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Nahkarecaron penkinlämmittimen huolto/korjaus

    Mahtaako C5 S6 nahkaiseen sähkötuoliin onnistua istuinosan lämmitinvastuksen fiksaus. Oire on vanha tuttu eli vasemman reiden sivutuen kohdalla kuuma piste, samassa kohtaa tuntee vastuksen verhoilun läpi kun kädellä koittaa. Ei ole vielä palanut puhki mutta ei liene kaukana sekään jos lämmitintä käyttää.

    Kangasverhoilun pystyy ilmeisesti purkamaan mutta mitenkähän nahkaisen kanssa... Tampereen suunnalla osaavaa verhoomoa tai harrastajaa joka ottaisi hoitaakseen?

    #2
    Nahkainen penkki omien kokemusten mukaan purkantuu ihan samalla tavalla kuin kangaspenkkikin.

    Comment


      #3
      Ahaa, mahtaisko näinkin poropeukalolta onnistua. Pitääkin lauantaina hakea neuvoa-antavaa ja linnoittautua taas talliin.

      Comment


        #4
        Jep, ei sen purkamisessa mitään kummempaa ole kun istuinosasta kyse. Airbagien liittimien kanssa on tietysti helppo sössiä homma kalliiksi.

        Comment


          #5
          Riippuu poroista peukalossa ja neuvoantavan tilavuudesta.
          Ainahan sä pilalle ja rikki sen saat jos et muuta.

          Comment


            #6
            Pallot disabloituu kun nappaa akunkengän irti, enemmän toi verhoilun purku arveluttaa kun en ole sitten ala-asteen käsityötunnin jälkeen tehnyt mitään mikä olisi lähelläkään.

            Comment


              #7
              Niin hiljenee laukaisimet juu, tarkoitin liittimien särkemistä irroittaessa.
              Käsityötunnit eivät liity tähän, ellet tallissa muuten käsitöitä tee. Verhoilut irtoavat penkin alta reunat irroittamalla. Teräshakasten käytöstä tuossa mallissa en tiedä, näet itse kun pistät palasiksi.

              Comment


                #8
                Ilmeisesti sellaiset väärään suuntaan toimivat ohutkärkiset pihdit on syytä olla noita koukkuja varten. Eiköhän se tästä. Eniten suoraan sanoen hikoiluttaa jo pelkkä ajatus siitä penkin punnertamisesta ulos autosta.

                Comment


                  #9
                  Pystyykö näihin siis vaihtamaan tuon vastuksen? Ei ole Recaro vaan mummon nahkainen nojatuoli. :) Kuskin grilli kyllä toimii, mutta erittäin heikosti verrattuna kartanlukijan penkkiin. Liekkö sitten vain alkaa olemaan työtunnit täynnä.

                  Comment


                    #10
                    Tulihan se tavallaan kuntoon. Kamala purkaminen ja vääntö käsi päässä mutta lopussa kiitos seisoo. Penkki lähti kolmessa vartissa irti ja ulos autosta. Siitä puoli tuntia eteenpäin oli poikki palanut vastuslanka näkyvillä. Koitin tinata mutta eihän siihen ryssänvillaan tina tartu. Kompromissina sitten sivareilla piuha poikki jottei polta koko penkkiä puhki. Toinen sivutuki siis tästä lähtien kylmä mutta meikäläisen elopainoon pitääkin tulla 50kg lisää ennenkuin mikään ruumiinosa siihen kunnolla nojaa. Istuin, selkänoja ja reisituki lämpiävät ja sähkösäädötkin säilyi ehjänä. Bägistä jäi odotetusti vikakoodi mutta muuten selvittiin ilman vaurioita ja tarpeitakin meni vain 4 tai 5 tölkkiä eli ihan hyvä iltapäiväpuhde.

                    Comment

                    Working...
                    X