Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vilkut ei enää välähdä ovia lukittaessa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Vilkut ei enää välähdä ovia lukittaessa

    Tässä yks päivä huomasin että vilkut ei enää välähdä autoa lukittaessa. Aukastessa toimii normaalisti, välähdää kahdesti. Auto B7 avant. Olis kiva saada välähdys takasin, että huomaa kun laittaa ovet lukkoon, nyt joutuu tutkaileen tarkemmin että meniköhän ne. Saako tuota kotikonstein vai vcds:llä?

    #2
    Sulla jää joku ovi "auki". Sen takia ei välähdä. Joku mikrokytkin rikki tai johdotus.

    Comment


      #3
      Tai takakontti on "auki" vaikkei varsinaisesti olisikaan. BTDT.

      Comment


      • #4
        Anteeksi että lainaan aihettasi mutta itselläni osittain samoja vikoja.

        Sama ongelma -05 A3 sportbackissa. Kuljettajan ovi jää aina auki, muut menevät lukkoon, eli joutuu avaimella vääntää että kaikki ovet menee kiinni. Kuljettajan puoleinen sivupeilin säätökään ei onnistu. Pihuhat ja liittimet on tsekattu eikä niissä mitään "löysää" tai huonosti kiinni näyttänyt olevan, joten voisiko toi vika löytyä jostain muualta? Löytääkö VCDS vian?

        Comment


          #5
          Kyllähän se VCDS jotain suuntaa vois antaa. Epäilen kuitenkin johto- tai liitinvikaa. Johtoviat voi olla piilossa, niin että kuparit on eristeen sisältä poikki.

          Comment


          • #6
            Olen kokeillut ovet jo eikä tunnu niissäkään olevan vikaa. Kaikki menevät lukkoon normaalisti. Tuli tuossa mieleen että tuo "ongelma" alko sen jälkeen kun olin näpytellyt kaukosäätimen auki nappia useasti peräkkäin.

            Comment


              #7
              Oletko katsonut mitä VCDS sanoo ovien tilasta? Jos siellä näkyy että ovi on auki, vaikka se fyysisesti on kunnolla kiinni, sinulla on mikrokytkin rikki tai johto poikki. Niinkuin Aki tuossa ylempänä jo sanoi.

              Comment


              • #8
                Sama vika rahikaisella, tosin viime talvelta, omassa lootassa oikean puolen takaovi ei sytyttänyt sisävaloja avatessa eikä vilkut välähtäneet lukitessa, johtovika se ei ollut vaan kylmyyden jumittama mikro, päivä lämpimässä tallissa korjasi tilanteen.

                Comment

                Working...
                X