Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

sähkövikaaaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    sähkövikaaaa

    audi a6-95. sisävälot jää palamaan oven sulkemisen ja auton käynnistämisen jälkeen hetkeksi. Kontinvalo ei saa jännitettä ollenkaan eikä keskuslukon kauko ohjaus toimi. onko kukaan perehtynyt mitä kaikkea takapenkin alla oleva boxi ohjaa?
    Myös autocheck rupesi temppuilemaan yhtä aikaa sisävalojen kanssa (näyttää OK heti virran kytkemisen jälkeen, ei siis brems light:ia. Vai voisiko vikaa olla virtalukossa??

    #2
    Tämä on ehkä kaukaa haettu, mutta:
    Ihan ensimmäisenä tarkastaisin sulakkeet. Mun C4 ässässä esim. juuri tuon sisävalon sulakkeen kärähtäminen ei suinkaan pimentänyt valoa, virta löysi tiensä jotain toista kautta, eikä käynnistäminen sammuttanut valoa, vasta aikakatkaisu.

    Comment


      #3
      KIITOS! Mitä tulisikaan elämästä audin kanssa ilman tätä foorumia? Sulake oli palanut ja uuden vaihtaminen palautti sekä sisävalojen toiminnan että autocheckin ennalleen.
      Vaan eipä pala kontin valo eikä toimi keskuslukitus. jos jollain on ylimääräinen lukituksen ohjausboxi niin ilmoitelkaas tänne.

      Comment


        #4
        ootko tuolta kurkkinut: www.varaosahaku.fi

        Comment


        • #5
          Katsos tosta niksejä kyseisen kortin korjaamiseksi....korttihan ohjaa juurikin keskuslukituksen ja sisävaloa+niiden viivettä etc.
          Kuvaamasi viat ovat suurella todennäköisesti vikailevan ohjainkortin aiheuttamia

          http://www.audiclub.fi/audifinns/viewtopic.php?t=9533

          Kommentit vapaasti

          Comment

          Working...
          X