Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

-97 Audi A4 1.8t rallatus konehuoneessa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • -97 Audi A4 1.8t rallatus konehuoneessa

    Hommasin itteleni -97 Audi A4 1.8t:n. Ilmeni sellane ongelma et ku laittaa automaatti ilmastoinnin päälle ni rupee kuuluu ihan kaamee rallatus konehuoneesta. Manuaali ilmastoinnilla tätä ongelmaa ei ole. Ääni kuulostaa vähä siltä ku flekti ottas johki kii mut kumpikaa ei ota. Johtuuko se jostain laakeri viasta vai onko flekti entinen?? Aattelin täältä kysellä ku en oo mikää ekspertti noiden autojen kanssa. Kiitos kaunis jo etukäteen!
    Viimeksi muokannut Mr.Crossfire; 1.8.2011, 10:29. Perustelu: Otsikko muutettu kuvaavammaksi.

    #2
    Kannattaa varmaan vilkaista myös ilmastoinnin kompuran suuntaan. Mitä tarkoitat "manuaali-ilmastoinnilla tätä ongelmaa ei ole" ?

    Comment


    • #3
      Kun laittaa pelkästään ilmastoinnin päälle ja säätää puhallusnopeuden jne itse niin ei kuulu ylimääräistä meteliä. Mutta kun esim laittaa lämpötilaksi 20 ja tyrkkää auto napin pohjaa ni alkaa ihan järkyttävä rallatus. Sen verran olen katsonut/kuunnellut ni meteli kuuluu pienemmästä flektistä.

      Comment


        #4
        Eli siis kun lumihiutaletta ei ole näytössä, ei kuulu ylimääräisiä ääniä?

        Sitten se kuuluu ilmastoinnin flektistä joka kaipaa vaihtoa.

        Comment


        • #5
          hitto, mitehä selittäis tän et ymmärrettäis:) keskikonsolissa on kaksi pientä "näyttöä" , oikeen puolimmaisessa on se lämpötila (esim. 20C) ja sit kolme nappia, ikkunoille puhallus, autonappi (mielestäni automaatti ilmastointi lähtee tästä napista) ja lumihiutalenappi. Jos laittaa lämpötilaksi vaikka sen 20 astetta ja painaa lumihiutale nappia niin konehuoneesta ei kuulu mitään ylimääräisiä ääniä. Mutta jos laittaa 20 astetta ja painaa auto nappia niin alkaa se rallatus.
          jos se flekti on menossa ni minkähä hintane uusi mahtaa olla?

          Comment


            #6
            Auto-nappia painettaessa ilmastointi menee päälle jos ei ole pakkasta. Syttyykö sulla silloin se lumihiutaleen kuva? Jos kyllä, niin silloin ilmastointi on päällä. Silloin myös lauhduttimen flekti pyörii. Se on siinä keulalla ekana.

            Comment


              #7
              Omaani ostin Motonetistä uuden ilmastoinnin flektin - 79,90e. Plug and play ja hyvin toimii. Marmorilta en käynyt edes kysymässä, mutta veikkaisin, että huomattavasti arvokkaampi.

              Comment


              • #8
                juu kyllähän se tulee se lumihiutale. sit huomasin että kun flekti rupee rallattaa ni se liikkuu ees taas ainaki pari senttiä koko hoito, ei siis pelkkä vispilä. onkoha se ihan normaalia?

                Comment

                Working...
                X