Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

a6 4f heräte

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • a6 4f heräte

    Mistäköhän vois saaha perävaunun latauksen releelle herätteen jostakin takaluukun tietämiltä niin että ku laittaa virrat päälle niin releelle tulisi heräte. En nopealla katselmuksella löytänyt mitään käyttökelpoista.

    #2
    Mites takavalo vaan. Valot Automaatilla on aina päällä kun virratkin. Ja jos ottaa virtaa niin pitää varmaan ottaa sen virranlaskentaboksin kautta, menee muuten akun virranhallinta sikinsokin.

    Comment


    • #3
      juu virta menee boksin kautta kun käyttää maadoitukseen maadoitus pistettä eikä akun miinus napaa, se oli tiedossa. Täytyy pohtia tuota takavalo juttua.

      Comment


        #4
        Takavalo ei ole hyvä vaihtoehto. Se on can-väylän pätkimää sähköä. Takalaatikossa oikealla puolella on sähkökeskus josta se kytkeytyvä tieto löytyy.

        Comment


        • #5
          täytyy alkaa mittailla sieltä boksilta pinnejä. Mut tokkopa ihan mihin vaan uskaltaa tökätä johtoa :/

          Comment


          • #6
            vai mahtaako näissä nykyautoissa mitään heräte virtoja kulkeakka missään. jatkuva virta menee joka paikkaan ja väylällä sitte herätellään vehkeet?

            Comment


              #7
              Niinhän se menee.
              Oikealta takaa löytyy orkkispaikka vetokoukun sulakkeelle, jos en väärin muista. Jos ei siinä kohdassa tule sähkö, tekee kytkennä sulakkeen taakse ja näin on orkkisnäköinen kytkentä tehty.
              Eikö sähkösarjassa tullut ohjeita kytkentään?

              Comment


              • #8
                autossa oli 7 napanen sähkösarja johon lisäsin lataukset ynnä muut ja nyt on 13 napainen sarja. jälkiasennus sarjan ohjeen mukaan releen herätekkin kytketään akun plussaan joka ei kyl oo kovin loogista mun oään mukaan. jääkaappi virtaha kuuluos kytkeä jatkuvaks ilman mitää releitä mut pistin senki kiertämää releen kautta jotta ei pääse auton akku kyykkäämään vahingossa. jotenka asennus ohjeesta minä en ainaka juuri saanut hyötyä herätteen kytkemiseen

                Comment

                Working...
                X