Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

ilmastointi toimii heikosti

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    ilmastointi toimii heikosti

    elikkäs tässä nyt ensimmäinen ilmastoitu auto enkä oikein ole niin perillä noista vehkeistä... kuitti on ilmastoinnin huollosta joku aika sitten mutta tuo ei silti oikein tunnu pelittävän.. pistää automaatille ja economyn päälle (ei saa edes pois päältä) niin tuuletin seilaa, välillä puhaltaa täysiä ja välillä vähemmän täysiä. eikä oikein tuu kylmää kunnolla. eilen ku oli +25 pihalla nii ei saanu autoo yhtään viileeksi. onkohan kylmäaineet vain vähissä vai voisko tuo boksi olla jotenki sökönä? miten nuota korjauksia onko kuinka vaikeeta fiksata itte/lisätä itte nesteitä vai onko vain suosiolla vietävä merkkiliikkeeseen ja kuinkahan iso lasku sieltä mahtaa tulla? kyseessä siis 2002 vuoden a4.

  • #2
    Vie autosi asian osaavaan huoltoon. Laittavat huoltomittarit kiinni ja tarkastavat kylmälaitoksen käyntipaineet/lämpötilat.

    Comment


    • #3
      Jos econ nappia painat, ilmastointi ei ole päällä. Jos et saa sitä painettua pois, siellä on jotain häikkää.

      Comment


      • #4
        Pelkkä (täyttö)huolto kustantaa jotain 100 - 200 e paikasta riippuen, saattaa ehkä päästä vähän sen allekin. Mutta jos hiljattain huolto tehty ja taas on laite toimettomana, niin jotain vikaahan siellä sitten lienee. Viasta riippuen rahaa palaa muutamista satasista reiluun tonniin(?). Huollossahan tuo selviää.

        Comment


          #5
          Vika saattaa olla Ilmastoinnin paineanturissa jos ECON ei mene pois päältä. Haulla löytyy tietoa asiasta...

          Comment


          • #6
            Voi olla vuoto järjestelmässä. Käy jossain ilmastointihuollossa, niin näet, paljonko järjestelmässä on paineita. Jos on aihetta epäillä vuotoa, järjestelmään voidaan laittaa merkkiainetta, joka auttaa löytämään vuodon.

            Itselläni vuoti ilmastointi syystä tai toisesta yhdestä kennon liittimestä, korjaantui o-renkaan vaihdolla.

            Comment

            Working...
            X