Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

VW EOS sähköprobleemat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • VW EOS sähköprobleemat

    Morje!

    Tämä ei varsinaisesti tänne kuulu, koska ratissa ei rinkuloita ole, mutta ajattelin kuitenkin kysyä.

    Volkkariin oli kuulemma annettu lisävirtaa, kun akku oli puhaltanu nollaa käynnistys vaiheessa. Auto on vuosimallia 2006 ja jos en aivan väärässä ole, niin siihen ei saisi antaa lisävirtaa?

    Auto oli kuitenkin lähtenyt käyntiin ja ajettu suoraan kotiin. Tämän jälkeen kun autoa koitettiin käynnistää mittaristoon oli tullut tarina nimeltä "Airbag fault" ja kaikki maailman merkkivalot palavat taulussa. Onko lisävirran antamisella tähän yhteys? Kokemuksia mitä tapahtuu, kun tällää kaapelit kiinni autoon jolle sitä ei saisi tehdä?

    Autossa 2,0FSI 110kW pannu..

    #2
    Kyllä niitä saa käynnistellä lisävirralla. Vaikkakin se on pieni riski jännitepiikin takia. Esim. Motonetista saa semmoset kaapelit, jossa on VDR tappamassa jännitepiikit.

    Pikemminkin akun loppuminen tuo kaikki maholliset vikavalot mittaristoon, varsinkin Airbag on herkin alhaiselle jännitteelle.
    Akun lataus/uuden akun laitto ja vikakoodien luku ja nollaus.
    Jos sitten vielä palaa valot, niin kannattaa vasta huolestua.

    Comment


    • #3
      Kyllä kai se auttaja-auto helpommin hajoaa, kun sahataan autettavaa käyntiin auttajan laturilla. En ole koskaan kuullut, että autettavaan olisi tullut sähkövikoja annetun apuvirran takia.

      Comment

      Working...
      X