Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 b5 Sähkövika

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 b5 Sähkövika

    Eli tänään aamulla tuli huomattua että kun painan jarrua niin eteen syttyy repsikanpuoleinen parkkivalo. Päästää jarrun irti nii jarruvalot jää palaan mutta parkki sammuu.. Autossa ei tarvitse siis olla edes avaimia virtalukossa.

    Itselleni tuli mieleen tietysti heti maavika ja löyty n75 johtokin hiukan väärästä paikasta. Korjaamolla ovat lytänneet sen ilmanputsarin väliin ja johto näyttää juurikin siltä että se olisi poikki.

    No se tietenkin korjataan ja mitataan kuhan tästä kerkeen nousemaan mutta voiko tuo edes vaikuttaa valoihin? Tietysti sielläkin maa kulkee.
    Ihan häkeltynyt olen kun audin kanssa ei oo ennen tarttenut sähkön kanssa leikkiä mutta tämänkin vian takana on varmasti ihminen ja huolimattomuus.

    Tuli mieleen vielä ettei se voi olla joku jarrupolkimen asentoanturi yms joka olis paskana? tai sulake?
    No mutta jokatapauksessa nyt niitä mittailemaan laittakaa ihmeessä ehdotuksia jos tuntuu jotain järkevää löytyvän mielensopukoista.

    Ajotietokone antaa jarrua painaessa jonkun tämän tyylisen "bremens licht" joka omasta mielestäni muistuttaa hirveesti jarruvaloa näin suomeksi.

  • #2
    Tulisi mieleen että sinulla on takana jompi kumpi jarru/parkki poltin viallinen, eli jarrua painaessa parkkivaloille myös menee jännite.

    Tuo vikailmoitus tulee siitä, että sulla on jarruvaloissa jotain hämminkiä. Joko liikaa kuormaa (eli se parkkipoltin) tai sitten toinen jarruvalopoltin on palanut.

    Itsellä on kokemusta asiasta, kun laitoin vetokoukun pistorasian piuhan suoraan jarruvalojohtoon. Niin tuli tuo häly aina, piti laittaa rele jarruvalo piuhan väliin.

    Ja periaatteessa ajotietokone ei kuittaannu käyntiin laitettaessa, jos jarruvaloissa on jotain pielessä.

    Comment


    • #3
      Okei meen tutkailemaan asiaa kiitos asiallisesta neuvosta.

      Comment


      • #4
        parkkipoltin oli palanut muttei katkennut. Nyt kun otin pois ja laitoin toiseltapuolelta tilalle niin ei enään syttynyt etuvalo. siitoksia!

        Comment

        Working...
        X