Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B5 1.8t pakkivalo ei toimi, anturi rikki?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B5 1.8t pakkivalo ei toimi, anturi rikki?

    Moi! pakkivalot eivät pala kyseisessä kulkineessa. Irroitin kuskin puolelta pakkivalo liittimen, yhdistin johdot ja silloin pakkivalot toimivat. Eli ilmeisesti on tuo pakkovalo anturi hajalla? Sijaitsee tuossa laatikon yläpuolella, apuskukin puolella ja näkyy ylhäältäpäin.

    Millä tavalla tuo anturi lähtee irti laatikosta ja mahtaako löytyä uusia muualta kuin marmori tiskiltä?

  • #2
    Vanhaan autoon vanhat osat.. kysele purkaamoilta ja näkyy eBay.de:n kautta 25 eurolla (sis. postit) saavan käytettyä.

    Comment


      #3
      Lainataan tätä aihetta.
      Eli kyseessä ei ole Audi, vaan minun kauppakassini Golf iv 1.4 manuaali -99 AHW.
      Pakkivalo ( Peruutusvalo ) Ei syty kun pakin laittaa päälle. Peruutusvalo-kytkin vaihdettiin eikä silti lähde pelittämään, ja testasin anturille tulevasta piuhasta hyppyjohdolla niin peruutusvalo syttyi. Eli onko vika nyt siis laatikon sisällä ja onko sille tehtävissä jotain ilman vaihdelaatikon avaamista?

      Kyseinen peruutusvalokytkin siis löytyy vaihdelaatikon päältä, ja on ns. on/off kytkin, jossa kuparitappi liikkuu ylös alas.

      Kenelläkään neuvoja/niksejä? Ei nimittäin katsastusmies pitänyt.

      Comment


      • #4
        En tarkkaan tunne neloskoppasen golfin peruutusvalokytkimen rakennetta. Tuossa omassa caddyssä pakkivalon kytkin on kierteellä laatikon päällä. Kytkimen juuressa on tiivisteprikka. Mikäli tuo prikka on liian paksu niin kuluneet vivustot laatikon sisällä eivät paina tarpeeksi tuota kytkimen kuparitappia ja valot eivät syty. Kokeile jättää tuo tiivisteprikka pois tai vaihtaa ohuempaan.

        Comment


          #5
          Juurikin samanlainen rakenne tuossa golffissa, ja uudesta pvalokytkimestä revin jo prikan irti, mutta ei riitä. Pitäisi saada menemään vieläkin syvemmälle. Sempä takia utelenkin että onko siihen laatikon sisällä olevaan mekanismiin minkäänlaista säätökeinoa laatikon ulkopuolelta? luulisi että jollain on ollut samanlainen ongelma. Yhdeksi vaihtoehdoksi näkisin sen kytkimen viilaamisen, mutta siitä täytyisi ottaa mitä luultavammin niin paljon pois, ettei ihan viilalla mene. Ideoita tähän?

          Comment

          Working...
          X