Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 radion vahvistin missä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 radion vahvistin missä?

    Kuuluu aika huonosti tuo radio, suhisee paljon, mutta kyllä sieltä seasta jotain järkevääkin kuuluu. Onkohan vahvistin mennyt rikki ja mistä sen voisi löytää?
    Autossa ei ole enää alkuperäistä soitinta, vaan Pioneer.

    #2
    Nyppää radio irti ja tunge kättä antenninjohtoa pitkin. Itellä tulee siinä vastaan sellanen pieni möltti. Mulla on yks marmorilta ostettu vahvistin jos kiinnostaa kokeilla.

    Comment


    • #3
      Onko toi ongelma ollut koko ajan Pioneerin soittimen kanssa? Siinä tapauksessa varmaan jäänyt sähköt kytkemättä antennivahvistimelle.

      Comment


      • #4
        Mikäli oikein googletuksiani ymmärsin, niin orkkismankka puskee antennivahvistimelle virtaa, mutta esim. Pioneer ei osaa näin tehdä. Eli tarttis jollain konstilla saada syötettyä tuolle vahvistimelle virtaa, tarviiko jonkun adapterin (millaisen?), vai ostanko uuden tuohon sopivan vahvistimen?

        Comment


        • #5
          Eipä siinä tartte. Otat Pioneerin sähköantennisyötöstä (jollei jo käytössä), eli sinisestä piuhasta syötön sille antennivahvistimelle.

          Varmaankin auttaisi vielä asiaa, jos muistaisi minkä värinen johto se vahvistimen syöttö sitten auton johtosarjassa on... mutta kun ei muista.
          Vanhemmissa Audeissa valkoinen.

          Comment


          • #6
            Mistähän tuon tuon vahvistimen piuhan värin sais näppärästi tarkistettua?

            Comment


            • #7
              Väriä en nyt äkkiä löytänyt mutta yhdessä viestissä puhuttiin myöskin sinisestä... en mene takuuseen.

              Mutta se johto on kuitenkin mustan liittimen pinni nro. 5, eli soittimelle sähköä syöttävän pinnin viereinen pinni.

              http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...3&postcount=43

              Comment


              • #8
                Irroitin radion ja tosiaan oli tuo sininen virtajohto antennivahvistimelle irti. Kytkin sen kiinni ja rupesi kuulumaan vähän paremmin. Nyt kuitenkin kuuluu satunnaisesti ihme suhahduksia, vaikka radion näytöllä stereosignaali ja AF näyttäisi olevan ok. Myös kanavan nimi näkyy näytöllä, joten ei luulisi huonosta signaalista olevan kiinni. Kummalista myös se, että YleX kuuluu paremmin kuin Nova... Nova kuulunut aina paljon paremmin näillä seuduilla. Voisiko tuossa alkuperäisessä vahvistimessa olla jotain häikkää? Pitääkö alkuperäinen antennivahvistin ottaa irti kokonaan, ennenkuin kytkee uuden vahvistimen tilalle, ts. riittääkö, että jättää alkuperäisen vahvistimen virrattomaksi ja kytkee uuden vain tilalle?

                Comment

                Working...
                X