Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

s2 kiekkamittari vikaa...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • s2 kiekkamittari vikaa...

    Eli kierroslukumittari periaatteessa jumiutunut yhteen kohtaan liikkuu hiukan,mut tuntuu että ei oikeestaan mitään eloa...kun koputtaa mittaristoa niin saattaa vähän laskea alaspäin eli nyt jumiutunut 3000rpm kohdalle...

    Mistä kannattaa vikaa etsiä.? Selviääkö putsaamisella,vai pitääkö jtn piirilevyjä tinailla.?

    Kävi mieles uskaltaisko paineilmaa ja ehkä jarrukliineriä päästää jalkotilasta päin mittariston taakse.? voi olla että bräkliin sulattaa/haalentaa kyl mittariston

    Jos joutuu purkaan koko kojelaudan niin vinkit tervetulleita siihen :)

    #2
    Enksmä kertonut jo?
    Pintafolio on käpertynyt irti neulan juuressa ja aiheuttaa jumituksen. Muttaristo on lapasessa 5 minuutissa ja piirilevy on purettu irti kopasta toisessa viidessä minuutissa. Puhtaalla paperilla tökit varovasti neulan juureen katkaisten käpristyneet osat ja taas toimii. Mitään kemikaaleja tai paineilmaa ei tule käyttää.

    Rattiakselin ylämuovi pois, sieltä löytyvät 2 mittariston ruuvia irti, mittaristoa kääntelemällä johdot irti ja pujotus ratin takaa.

    Comment


    • #3
      Joo,kyllähän sää sen neuvoit sillon aikasemmin...Enään aivan tarkkaan muistanut miten neuvoit tekemään niin,kehdannut sit taas kysyä uudestaan :)

      Selkee täytyy purkaa ja putsata ennen säätö sessiota...Todella ovelasti saksan poika kiinnittänyt joitain sisustan osia,ekaa kertaa ku purkaa niin saa välillä oikein kunnolla miettiä että saa ehjänä purettua ja kasattua.

      Kiitti taas

      Comment


      • #4
        Jeps,nyt toimii...Ja juurikin asia oli niin miten porkkis sen neuvoi.

        Comment


          #5
          Jep, itellä oli Urssin nopeusmittarissa sama juttu. :)

          Comment

          Working...
          X