Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

a4 b5 vm.96 lämmityslaite sekoilee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • a4 b5 vm.96 lämmityslaite sekoilee

    Morjes! Eilen ukkoskuuron aikaan meinas tulla ongelma tuon kanssa kun ikkunat meni aivan huuruun. Autossa on automaatti ilmastointi joka ei kylläkään puhalla kylmää, mutta tähän ei ole ollut aikaa vielä paneutua.

    Eli vaikka pistin puhalluksen ikkunoille niin lämppäri rupesi puhaltamaan täysillä jaloille. En saanut millään nappeja painelemalla puhallusta ikkunoille. Yläsuuttimiin kyllä mutta ei ikkunoille. Tuntuu, että välillä noista napeista ei tapahdu mitään. Puhallin on kyllä ainakin keväällä vielä puhaltanut myös ikkunoille.
    Sitten vielä läppärin näytöstä, että siinä aina palaa kyllä valot mutta välillä ei näy yhtään pikseliä ja kun hieman kopauttaa niin kaikki pikselit on tallessa.

    Mitä tälle voi tehdä?

  • #2
    Auto informaatiopiuhan päähän ja tulkitsemaan lämppärin moottoreiden vikakoodeja...
    Jos vika on jossain/joissain moottoreissa, en suosittele niiden vaihtoa itse, ellei ole kokemusta ja sopivia työkaluja. Ovat aika hankalia vaihtaa ja helposti särkee vaan jotain lisää, koska siellä on kovamuovisia vipuvarsia, jotka ei kestä vääntämistä. Paikka on todella ahdas...

    Comment


      #3
      Itsellä olis myös joskus tota tottelemattomuutta tuossa ilmastoinnissa. Eli nappulat sekoili ja välillä ei tapahtunut mitään. Korjaantui kun kolvasi sieltä boxin sisältä ne näytölle menevän lattakaapelin juotokset uudestaan.

      Comment

      Working...
      X