Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Virtaa aktiivisubille tupakansytyttimestä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Virtaa aktiivisubille tupakansytyttimestä?

    Onnistuuko aktiivisubin käyttö (typ89) jos ottaa siihen virrat tupakansytyttimestä, vai pitääkö siihenkin vetää akulta kaapelit?

  • #2
    Riippuu ihan vahvistimen tehosta ja sen vaatimasta virtamäärästä . Tollanen "parikyt ja risat" wattinen vahvistin ja sen vaatimat 10A vielä saattaa toimiakin, mutta isomman vahvistimen kanssa kuuluu sulakkeesta "POKS"

    Comment


      #3
      No varmasti jollekin saippuakotelolle pikkuelementillä ja vahvarilla varustettuna riittää (ts. tyyliin tietokonesubille jossa muutama watti DIN-tehoa). Jos nyt puhutaan ihan oikeasta subbarista niin kyllä ne virrat pitää akulta vetää, ja tietysti asiallista piuhaa käyttäen ja sulakkeen kanssa.

      Ensimmäinen syy on se, että ihan hirveästi virtaa et röökisytkältä ottaa. Ja toinen se, että ei välttämättä ole myöskään äänenlaadun ja esteettisyyden kannalta ihan paras ratkaisu.

      Comment


      • #4
        Eiköhän Jukka jätetä nuo tupakansytyttimestä virran ottamiset sinne Corolla miehille ammattikoulun pihaan ja jätetään tuo sinun Coupe ihan rauhaan sen osalta.

        Otat kuule ihan miehekästä subwoofer johtoa kauniiseen käteen ja purat siististi verhoilut sisustasta ja piilotat sen johdon sinne niin nätisti, että äkkinäinen alkaa jo luulla että tehtaalla laittaneet.

        Comment

        Working...
        X