Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Webastosta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Webastosta

    Omaan autoon on ilmeisesti asennettu tämä joskus: http://www.kaha.fi/kahaweb/category.php?pid=53&comp=27

    Varmuutta ei oo ku ei pysty näkeen mistää vehjettä irrottamatta et mitä siinä lukee. Lähinnä tuota kyselisin et ku tehoa on 4.2 kW / 2.1 kW. Mistä tiedän kumpiko on käytös ja miten se valitaan? Käynnistimenä on 24h kello, 1530 malliltaan.

  • #2
    Mulla oli eberin tietotarra siinä sulakelootan kannessa mikä irrotetaan kuskin puolelta kojelaudan sivusta.

    Comment


      #3
      Tuos on ollu joskus siinä ohjaustehostinsäiliön mustan muovin päällä mut eipä siitäkää enää mitää näe. Tosi viisas paikka laittaa se tarra. Mut kuinkahan tuo tehohomma menee ku ei webaston sivuiltakaa selvinny mitään?

      Comment


      • #4
        Käynnistyy täydellä teholla ja tietyn lämmön saavutettuaan siirtyy ylläpitämään sitä tuolla pienemmällä teholla. Joskus sitten taas vaihtaa isommalle jne. Ohjausautomattiikka siis hoitaa, itse siihen ei varsinaisesti voi vaikuttaa.

        Comment


          #5
          Voiko webasto olla sisältä niin paskanen ettei lämmitä kunnolla? Tuos yks päivä oli puol tuntia päällä ja vasta karvan päältä 70 astetta oli mittarin mukaan neste. Pihalla -2.

          Comment


            #6
            Jos nesteen lämmöt on käymättömällä koneella sisälämpöpuhalluksen toimiessa 70 astetta, voit olla varma että eberi toimii oikein ja hyvin.

            Comment


              #7
              Ok, sisäpuhallus oli kolmella pykälällä (autom. ilmast.). Eipä tarvi sit repiä pois. Ku ei oo päässy mihinkää käsitykseen et millanen se "oikee" lämmitysaika olis eri pakkassäis. Luin jostaki foorumilta et aina pitäs käyttää vähintään 15 min. Millasta aikaa muut pitää esim. 10 asteen pakkases?

              Comment


                #8
                20min riittää mykavasti, kovemmilla pakkasilla puoli tuntia. Muista ajaa kilometreina se, mitä lämmitintä käytit minuutteja - lisäksi lataa akku kuukausittain. Puolen tunnin akun käyttö pakkasessa on kovaa rääkkiä ja akun käyttöikää on syytä pidentää oikealla käytöllä.

                Comment

                Working...
                X