Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

vm.01, Audi A3 1.8T lämpömittari sekoilee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • vm.01, Audi A3 1.8T lämpömittari sekoilee

    kaverin A3 diudi on herättänyt kysymyksiä pitemmän aikaa..ostaessa lämpömittari aina väliin heilahti tappiin ja flekti alkoi huutamaan. no vikaoodit luettiin ja antoin tuollaisen koodin:

    01039 Coolant Temperature Gauge Sender-G2 / 29-00 Shortcut to Ground

    ei muuta ku uus anturi Laakkoselta, vähän aikaa pelitti ja uudestaan sama homma..sama vikakoodi taas päällä..nyt on vaan silleen et flekti huutaa käytännössä koko ajan..ennen oli vähän pätkittäin..mittariston lämpötila näyttää yli 90C tai napottaa tapissaan ja vagpro sanoo et koneen lämpötila on 68C..

    onko vastaavia ongelmia ollut muilla? tässä on jo mietitty et onkohan ecussa jotain häikkää? ja miten nuissa on paljon nuita lämpötila-antureita? eculle varmaan omansa jossain...

    jos vähän saisi valaisua tähän ongelmaan nii et tarttis kylmällä koneella ajella :P ja säästäs flektin laakeria heheh

  • #2
    Itse juuri painin vastaavan ongelman kanssa alkuviikon, jälleen kerran. Itselläni syksyllä vaihdettu anturi G62 (vihreä, lähellä termostaattia) alkoi kenkkuilemaan, näin ainakin luulin. ( Syksyllä oireina juuri tuota tuulettimien huutoa jne) Kolmen anturin, vagcomittamisen ja ihmettelyn jälkeen huomasin, ettei ylävesiletku lämpene lainkaan. Lisäksi lämmöt nousivat paikallaan, ajossa laskivat. Nopeampi olisi jo aikasemmin huomannut termostaattivian, mutta itse huomasin sen hieman perässä. Itseltäni oli termostaatin pidikekehikko murtunut jättäen termostaatin auki. Kannattaa katsoa olisiko itselläsi sama vika. Termostaatin pidikeosassa on myös jokin anturi, en tiedä mikä. Myös kolmannella anturilla tuulettimet huusivat + vagcom valitti implausible signalista, eli omassani oli termostaatti + G62 rikki. G62set näyttävät hajoavan heti uutena/olevan valmiiksi rikki.

    Kaiken lisäksi kylmästöinnin panelin kautta katsottu coolant temperature ja viisarimittari eivät näytä samaa lukemaa. Epäilen G62 anturin 4 nastaa tarkoittavan omia lähtöjä viisarilla + eculle. Viisaammat korjatkoon.

    Hieman epäselvästi kirjoitettu, toivottavasti apua.
    Viimeksi muokannut Paavuli; 17.6.2009, 11:51. Perustelu: Kirjoituserheitä

    Comment


    • #3
      Joo eilen illalla löysinkin juttua jostain jenkkiforumilta tästä samaisesta vikakoodista ja viaksi silloin sanottiin termostaatti..pitääpä kokeilla kaikki vesiletkut läpite ensmäisenä,,

      Comment

      Working...
      X