Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 2,5tdi -99, ABS-ongelma

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #31
    ABS Kunnossa.

    Kiitokset AMALINILLE täältäkin!

    Oireet:
    Satunnaisesti autoa käynnistettäessä (joskus myös kesken ajon) syttyi punainen ((!)) näyttöön, ABS:n merkkivalo sekä kuului kolme piippausta. Joskus huutomerkki ja ABS valo sammuivat jonkin ajan kuluttua ja luistoneston merkkivalo vuorostaan syttyi ja jäi palamaan, joskus kaikki viat "häipyivät" ja audo toimi normaalisti.
    Mitä kylmempi aamu sen harvinaisempi vian ilmaantuminen mutta auton oltua lohkolämmittimen perässä yleensä ilmeni aina.

    Korjaus:
    Palikka Amalinille joka korjasi vian, special - palveluna hän myös irroitti ja asensi yksikön paikalleen kun itse en osannut.

    Kiitos vielä kerran!

    Comment


    • #32
      Minulla on saman suuntaista ongelmaa. Autossa palaa jatkuvasti punainen ((!)) merkkivalo mittaritaulussa. Vika häipyi hetkeksi kun auto oli huollossa ja palasi takaisin pariviikkoa huollon jälkeen. Ilmeisesti sisällä sulanut sen verran, että toimi OK, mutta nyt pakkasilla taas huutaa punaista huutomerkkiä.

      Auto myös moottoritienopeuksissa ja siitä yli sytyttää keltaisen ABS merkkivalon mittaristoon, joka häviää vasta kun auton sammuttaa ja käynnistää uudelleen.

      Vikakoodit luettu ja ei vikakoodeja. Auto myös toimii normaalisti, mutta VAG-COMilla jäi askarruttamaan, kun Brake pedal fieldissä on yksi 1, vaikka mikään jarru ei ole päällä. Ei käsijarru eikä jalka jarru. Jarrupoljinta painaessa ruutuun tulee 1 1 1, eli kaksi viimeistä nollaa muuttuu ykkösiksi.

      Tässä kuva


      Olisko ehdotuksia, mistä vikaa lähdettäs ettimään? :P

      Comment


        #33
        Yritä lukea vikakoodit kun vika on päällä( mutta auto ei liiku). Jos ABS-boksiin ei saa silloin yhteyttä on sinulla tyyppivikainen boksi.
        Tuo kuvahan on moottorinohjauksesta? Yleensä noissa jarry yms jutuissa on joku bitti kokoajan ykkösenä kertomassa, että kytkimessä ei ole vikaa. Ei siis välttämättä ole mikään vika.

        Comment


        • #34
          Joo, minä lueskelin noita vikakoodeja Teemun autosta ja homma oli niin, että vika oli päällä ja auto oli virrat päällä, mutta ei liikkunut. Tehtiin full scan vagcomilla A4 B5 joka käy läpi myös ABS yksikön? Ei vikakoodeja.

          Comment


          • #35
            Itse luen Launch Autobookilla myös koodit ennen, kuin alan boksia irrroittamaan ja korjaamaan.

            Vikakoodit luen ja nollaan tarvittaessa korjauksen jälkeen. Tulee vika todettua kunnolla, eikä arvaamalla. Myös anturidatan saa tarkistettua testerillä.

            Comment


            • #36
              Joo pitää ensikerrallaa suorilta vaan lukea tuon ABS yksikön vikakoodit ja kattoa pääseekö sinne sisälle. Mitä muita vaihtoehtoja tuossa voisi olla, kun mikään muu ei anna vikakoodeja?

              Comment


              • #37
                Vika korjattu. Täytettiin jarruneste säiliö takaisin täyteen, niin hävis huutomerkit! :P
                Tosiaan ihme kun ei vikakoodia antanut tuosta nesteen vähyydestä. Sitä kun on tuota tekniikkaa autossa, niin unohtuu tuommoset perusasioiden tarkastukset! :D

                Comment


                • #38
                  samanlainen

                  totean omassa a3 -99 täsmälleen sama setti kun edellä, josko tämä toteamukseni jotainketään hyödyttäisi

                  Comment

                  Working...
                  X