Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A8 apukuskin kyynärnoja jäänyt pystyyn

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A8 apukuskin kyynärnoja jäänyt pystyyn

    Tuntuu olevan yleinen vika, että toi apukuskin kyynernoja on jäänyt jumiin pysty asentoon eikä laske. Onko kokemuksia ongelmasta apuja kaivataan?
    Kyynernojassa on sisällä hf-järjestelmällä puhelin.

  • #2
    Paina siitä napista kyynärnojan päästä.

    Comment


      #3
      Faceliftissä on vähän erillaiset nojat, eli niissähän on "uusi" lukitus, missä ei ole nappia päässä. Nosto ylös ja lasku oikeaan asentoon olisi normaalitoiminta, mutta jos on yläasennossa lukossa. Kyynärnojat irroitetaan kiiinnikkeestä sen irroittamalla sen sisällä takareunassa oleva ruuvi tai klipsi mallista riippuen. Sen jälkeen noja lähtee vetämällä sivulle päin, ja pääset katsomaan mikä mekaniikassa on juminut yläasentoon.
      Tai sitten otat koko paketin pois autosta irroittamalla keskiosan päällyssuojamuovi vetämällä vaihdekeppiin päin ja irroittamalla alla oleva kuusiokokoruuvi ylöspäin.

      Comment


      • #4
        facelifti mallissa ei juu ole tota nappia systeemii! Pitääpi huomenissa katsoa mitä se on syönyt nyt kun on saanut jonkin näköstä valaistusta asiaan.

        Comment


        • #5
          Lötkössä on tuo perinteinen nappisysteemi ja kuin varkain kiinnitys penkkiin oli löystynyt ja päässyt kiertymään nojan mukana, jolloin käyttöasento olivaihtunut pystyasentoon.

          Comment


          • #6
            Tänään katson mitä se on sit syönyt toivotaan et alkais pelaa!

            Comment


            • #7
              Asiaan ei tullut selvyyttä! käsittämätön juttu koko noja purettu ja ei mitään järkevää selitystä asialle:( ei vaan laske joku ottaa vastaan! seuraava työkalu olis ollu rälläkkä:D

              Comment


              • #8
                Pre-faceliftistä sitten otti ja irtosi kuskin puolen kyynärnoja. Myös tätä kapoisaa mallia jossa se puhelinteline välissä. Alumiiniselle näyttävä sarana on vain yksinkertaisesti murtunut.

                Saakohan noita jostain järkevästi? Noitakin mukavamman leveitä olen jossain nähnyt ja tuota puhelinosiotahan ei tarvitse eli semmoinen lokerikoilla varustettu olisi ihan kelpo peli.

                Comment


                  #9
                  Porukoiden -97:sta murtui myös tuo alumiinisarana.
                  Jäin sellaiseen käsitykseen, että ei saa erillisenä.

                  Tai jos tarkoitat koko käsinojaa niin esim ruotsin purkaamoilla voi noita löytä kyllä. Sieltä tuli porukoiden omaankin uusi tuki. Värillä ei lienen väliä, koska vanhasta saa verhoilut.

                  Comment


                  • #10
                    On sillä sillein väliä jos vaihtaa tuon kaksi-kapoista+puhelinluuri yhdistelmän semmoiseen lokerikoilla ja leveämmillä tuilla olevaan malliin. Suomessa näkyy olevan ainakin kehno purkutarjonta.

                    Comment


                      #11
                      Eepayssä näitä pyörii koko ajan, ovat vain erittäin suolaisen hintaisia haluttavuuden takia... tässä yksi esimerkki http://cgi.ebay.de/Audi-A8-Facelift-...item483a1f66e6

                      Comment

                      Working...
                      X