Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pari kysymystä A6:sta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pari kysymystä A6:sta

    Olen tässä tutkiskellut tuota hankkimaani A 6 Avantia ja pari asiaa, ainakin näin alkuunsa, on noussut esiin.

    Auto on viime vuoden lopulla uitettu Ruotsista ja tietenkään papereissa ei ole mukana Symphonyn turvakoodia. Luin forumilta, että sen voisi jäljittää laitteen sarjanumeron avulla. Miten Symphony irtoaa, jotta pääsisi tuon numerosarjan vilkaisemaan.

    Ja toinen asia, mikähän on tavaratilan oikeanpuoleisessa sivulokerossa majaileva "musta laatikko"? Sen yläkulmassa on sähköliitin ja alareunassa tuuletin.

    Muuten ihan mukava auto ajella näin vajaan tuhannen kilsan kokemuksela.

  • #2
    Nippusiteillä tuon Symphonyn saa suht kivuttomasti irti. Eli niistä pienistä rei`istä jotka ovat soittimen molemmissa sivuissa, työnnöt nippusiteen ja taitat (muistaakseni) sisäänpäin, jolloin lukitus aukeaa ja laite on nätti nyppäistä irti.

    Toki tuohon on olemassa ihan orggis ulosvetimetkin, mutta onnistuu myös ilman niitä.

    Foorumin hakua kun käytät, niin tuohon löytyy ihan kuvitettu ohjekin.

    Se musta laatikko sähköliittimineen ja tuulettimineen on subbari sekä vahvistin. Eli autossasi on mitä ilmeisemmin consert1-paketti.

    Comment


    • #3
      Kiitos quattro infosta. Olen tuota "viihdekeskusta" katsellut, mutta en löydä siitä minkäänlaisia irroitusreikiä. Se on versio, jossa ylhäällä CD-soitin, sitten radio ja pirusti nappuloita ja alinna kasettisoitin, jonka luukussa tuo Symphony-teksti. No pitänee ottaa suurennuslasi käteen ja tutkailla tarkemmin.

      Comment


      • #4
        Ooh, sorry. Jotenkin käsitin väärin, ja oletin, (tyhmyyttäni) että kyseessä on se normi kasettisoitin pelkästään.

        Jos en ihan väärin muista, niin tuossa on sivuilla ne pienet kolot mistä voi kokeilla irroitusta. Helpoin toki on, kun ajat merkkiliikkeen huollon pihaan ja sieltä tulee näppärä kaveri sopivien irroittajien kanssa irroittamaan tuon. Aikaan menee 7s. :)

        Comment


          #5
          Aikaan menee 7s. :)
          Ja maksaa 70€ ;)

          Comment


          • #6
            Raha, tuo vanha keksintö. Sitähän on kohta kaikilla. ;)

            Kyllähän ne siitä voi jotain toki laskuttaakin, mutta kun oikein nätisti, fiksusti, asiallisesti kysäisee, niin korjaamon "lippispää" tulee sen tod.näk hyvähyvyyttään irroittamaan veloituksetta.

            Comment


            • #7
              Pitääpä sopivan hetken tullen poiketa Aholaidassa. Vai olisiko klubiveljissä täällä jyvässeudulla alan taitajaa, joka voisi avittaa vaikkapa pientä korvausta vastaan.

              Comment

              Working...
              X