Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

USB/SD/BT adapteri soittimeen

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • lueskelin topikin läpi ja en huomannut selvää vastausta että toimiiko/onko joku saanut tuon http://www.xcarlink.co.uk/product.ph...1&cat=4&page=1 toimimaan consert 1 kanssa jossa ei siis ole cd vaihtajaa ollut ikinä? Millaiset toimitus ajat tuolla on?

    Comment


    • Alkuperäinen kirjoittaja apophis Näytä viesti
      Tuli myös lisättyä B7 A4 Audin Concert ratioon AUX inputti. Oli täysin plug'n'play ja nyt voi soitella mistä tahansa lähteestä, johon käy 3.5mm plugi. Muutama kuva tuli napattua:

      http://www.aijaa.com/albums.php?album&a=45820

      Itse laite oli tulitikkuasikin kokoinen mokkula, joka 'emuloi' CD vaihtajaa, jolloin head unitin AUX inputti aktivoituu.

      Vermeet tilasin Irlantilaisesta autotallifirmasta, tuli kahdessa päivässä kirjattuna kirjeenä perille! Ite kasaavat nuita purkkeja kolvin ääressä ;)

      http://cdchangeremulator.com

      Mankan irroitusavaimet on melkolailla pakolliset, niilläkin vasen puoli meinasi temppuilla. Johtosarja piti myös olla, koska omassa autossa oli jo liittimiä siinä samassa paikassa mihin CDC liitin tulee. Muuten erittäin helppo asennus ja pelasi juuri niinkuin pitää kun kännykästä soittelin testiä. Johdon pään toin hanskaleron puolelta, mitään ei tarvinnut porailla tai särkeä.

      Nyt vaan puuttuu sopiva soitin... Onko kellään kokemuksia uudesta Creative Zen M300 soittimesta? Olis Bluetooth audiotuki, FM radio, MicroSD tuki, ja 4GB versio maksaa vain 50€...
      Kiitos Apophis tuosta ohjeesta sekä tietenkin ajatuksesta hankkia emulaattori Irkuista Soliston tai Xcarlinkin sijaan. Asennus oli ohjekuviesi perusteella helppo tehdä ja ainakin musiikin soittaminen puhelimesta pelaa tosi hyvin. Saas nähdä onnistuuko tuolla soittaan usb-tikulta...

      Comment


        Onkos muilla sellasta ongelmaa Xcarlinkin kanssa että sieltä soitettuna musiikki tulee noin 4-5 "naksua" pienemmällä voluumilla kuin esim radiosta? CD-vaihtajan kanssa ei ollut kyseistä ongelmaa.

        Onko tähän jotain ratkaisua vai onko vain tyydyttävä vääntelemään volumea kun vaihtelee lähdettä?

        Comment


        • Ei ole ollut volumen kanssa ongelmaa, vaan toimii hyvin lähellä muiden äänilähteiden volumea. Xcarlink ollut käytössä B7:n concertissa reilut pari vuotta.

          Comment


            Hmm... mistähän tuommonen sitten vois johtua? Ei kyllä viittis irrottaa mankkaa enää huvin vuoks piuhojen tarkisteluun, oli meinaan sen verran hankala saada takas adapterin kanssa.

            Comment


              Ekana tulee mieleen että minkä laatuset biisit kyseessä?

              Comment


                Mitä nyt koneelta löytyy vuostuhannen alkupuolelta :D

                Syy voi toki olla niissäkin :/

                Comment


                • Ostin navi plussaan yatour -merkkisen USB-SD-ipod adapterin joka siis emuloi 6:n levyn cd-vaihtajaa. Hintaa oli nelisenkymppiä ja muutaman päivän kokemuksella tuntuu toimivan. Vaihtajankin voi pitää toiminnassa halutessaan.

                  Comment


                  • Ite tilasin tuon, saa nähä millanen on ja käykö suoraan..

                    http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-We...-/130575600287

                    Comment


                    • Omassani ainakin toimii ihan plug&pray. Sama laite kyseessä.

                      Comment


                      • Tuli hommattua tuollainen Blaupunktin Bluetooth USB-MP3 -adapteri caraudio.24:stä. Asennuksen jälkeen tuli pieni ongelma. Mp3-soitin toimii moitteettomasti, mutta puheluissa ääni ei kuulu auton kaiuttimista ollenkaan.
                        Kun musiikki on päällä jä liitän puhelimen (Lumia 920) bluetoothilla, niin musiikki katkeaa. Kun soitan puhelun, ei kaiuttimista kuulu mitään, mutta mikki toimii, eli vastapuoli kuulee, mutta minä en.
                        Erikoista on se, että vaikka puhelun ääni ei kuulu, niin kun soitan puhelimen asetuksista esim soittoääniä, niin ne kyllä kuuluvat auton kaiuttimista.
                        Kytkin adapterin liitimen suoraan navin ISO-liittimeen, kytkin maapiuhan soittimen runkoon ja yhden ylimääräisen piuhan TEL-MUTE -nastaan (ohjeen mukaan se piti kytkeä alemman liittimen 2. nastaan ja se on juuri tuo TEL-MUTE).
                        Auto on Audi A6 11/1999, soitin Navi plus (RNS-C tai -D) Kuva soittimen liitännöistä: http://img195.imageshack.us/img195/1681/navik.jpg

                        Osaisiko joku fiksumpi kertoa missä vika?

                        Comment


                        • Mistä ootte tarkalleen ottaen vetäneet piuhan hanskalokeroon läpi A4 B6:ssa? Löysin jotain valmiita purukumityynyn mallisia läpivientejä hanskalokeron taka- ja yläosasta, mutta en vasemmasta sivusta (jonka luulisi johtavan suoraan mankan taakse). Näin äkkiseltään en tajua, miten tällaisen on voinut ehtiä asentamaan 10-15 minuutissa, ja moni on maininnut samalla valmiista läpivienneistä joita on vaan suurennettu puukolla tms? Joutuuko hanskalokeron ottamaan B6:ssa kuitenkin pois, vai mistä johto on järkevin viedä? Ihan suoraan ei uskaltaisi puukolla veistellä hanskalokeron kyljestä läpikään, kun ei tiedä mitä kaikkea siellä on takana? Jos mahdollista saada vastaus ja asennusesimerkki kuvan kera, niin aina plussaa! :) Kiitos jo etukäteen!

                          Comment


                            Itse porasin reiän vasemmasta sivusta kaartioporalla ja kumiläpivienti vaikka tuli todella siisti reikä.
                            Auto A6 C5 ja hankalokeron irrotus todella helppo homma, en usko että B6:ssa vaikeampi olisi.

                            Comment


                              Itse joskus tein b6:seen läpiviennin ja pari pientä reikää xcar:in kiinnitykseksi ihan hanskalokeron kattoon. Siellä oli melkein valmiit paikat ja reiät joita pystyi hyödyntämään. Tietysti pitää ottaa lokero irti, mutta pikku homma.

                              Comment


                              • Okei, eli hanskalokero pitää siis irroittaa jotta homma helpottuu... Kelasin jotenkin noista puhutuista 10-15min asennusajoista, että asian eteen ei tarttis tehdä / irrotella juuri mitään, mutta jos hanskiksen irroitus on helppo homma niin ehkä sen sitten irroittaa ja kiinnittää tuohon samaan 15 minuuttiin mihin pitäis sisältyä siis myös mankan irroitus, johtojen paikoilleen laitto ja boksin kiinnittäminenkin :) Pitää alkaa tutkimaan asiaa tarkemmin, niin eiköhän se siitä selviä! :) Kiitos.

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja ahonen Näytä viesti
                                  Asensin juuri xcarlinkin ja aivan saman ongelman kohtasin. Varta vasten ostettu kingstonin 4GB:n tikku heittää cd5 track 99 mutta saman valmistajan sd kortti toimii kyllä. Onneksi tuli tämä topikki luettua. Alkoi jo kasvaa k***ä otsikkoon tuon kanssa tapellessa.
                                  Onko tähän ongelmaan muuta ratkaisua kuin vaihtaa tikku toiseen tai kokonaan SD-korttiin? Vai mistähän määrityksistä tämä ongelma oikein johtuu... Kokeiltu 2x tikulla, Maxell ja Kingston, kummatkin 8Gb ja FAT32.. Kyseessä Yatour-merkkinen boksi, tekee juuri saman CD5 track 99 ja välillä track 01, track 19 ja soittaa aina jonkun verran, mutta mitään ei kuulu... Kikkailin eilen illalla tikkujen kanssa vielä vähän ja tänään näkee alkaako toimia, mutta kovin toiveikkaana en ole koska jo eilen kansiot jne. oli kyllä oikein, eli olisi pitänyt kaiken järjen mukaan toimia. Toisella tikulla yksi kansio, toisella kaksi. CD01 ja CD02, kaikki kappaleet juuressa, ei alikansioita... Ei vaan silti futaa! :( Bluetoothin kautta alkoi soittamaan kyllä, mutta tikut näemmä tökkivät pahemman kerran.

                                  Comment


                                  • Ongelmat poistui Kingstonin tikulla, Maxellia ei hyväksynyt ainakaan mulla missään vaiheessa. :( Hyvä vekotin oli, mutta nyt myynnissä Pioneerin näyttösoittimen asennuksen vuoksi.

                                    http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...d.php?t=124782

                                    Comment


                                      Puolivaloilla ilmeisesti lueskeli thrediä sieltä täältä joten pakko vielä kysyä kun en ihan tajunnut että toimiiko tuo

                                      http://www.xcarlink.co.uk/product.ph...1&cat=4&page=1

                                      Concert II kanssa siten että bluethootilla käyttäis soittimena esim. puhelintani? (Galaxy S3)

                                      Ja jos jollain on kyseinen adapteri niin toimiiko auton oma CD soitin niin kuin tuolla tiedoissa luvataan? Se ei nyt niin oleellista ole tosin...

                                      Itellä on siis vain yhden CD soitin. Ei boxia.

                                      Comment


                                        Otin tietoisen riskin tilasin maanantaina ja tänään tuli jo postissa. Toivottavasti toimii...

                                        Radionirrotus työkaluja ei ikävä kyllä ole.

                                        Edit. Jos jollain täälä lahdenseudulla olis sellaset irrotusraudat niin voisin haluta lainata vkonlopuksi.

                                        Kun tuli tämä juhannus ikävästi sotkemaan ja joka paikan ollessa kiinni.
                                        Viimeksi muokannut Sabotaasi; 20.6.2013, 17:56.

                                        Comment


                                          Tilasin omaan Delta CC -mankkaan juuri adaptershop.de:stä tämän AUX -adapterin. Laitetaan kokemukset heti kunhan joskus saapuu, ja saan pukattua paikalleen. Hinta oli toimituskuluineen 46,98€.

                                          Edit ke 3.7.2013: Paketti tulikin jo perille, 3 arkipäivän toimitus Kölnistä Raaheen. Mistä mä löydän ne mankan irrotusraudat, jossain ne on "tallessa"... no, eka turha kortti lompsasta palasiksi ja rok rok, rokki soi nyt mistä tuutista tahansa, jonka tuohon piuhan nokkaan liittää. Propsit adaptershop.de suuntaan. Nyt vaan täytyy hommata naaras-naaras liitin, jonka saa yhteen konsolin tyhjään katkaisimen peitelevyyn kiinni, ei ole koko ajan johto sitten roikkumassa.

                                          Click image for larger version

Name:	Adapteri.jpg
Views:	1
Size:	132,6 Kt
ID:	1613132
                                          Viimeksi muokannut msippala; 3.7.2013, 13:24. Perustelu: Nopea toimitus!

                                          Comment


                                            Mä sain vihdoin tänään aikaseksi asentaa Xcarlinkin adapterin ja oli kyllä aika simppeli homma.

                                            Irrotin hanskalokeron, että sain siististi sen lokeron kattoon kiinni. Hommasin Motonetistä tarranauhaa missä on liima valmiiksi ja liimasin sillä sen kiinni. Hanskalokeron valon vierssä oli sopiva läpivientikin jo valmiina. Ei tarvinnut kun taitella pieni muoviosa poikki.



                                            Miinuksena on bluetooth-mokkulan, joka tulee Line-in paikkaan, järjettömän pitkä piuha :(
                                            Tietysti se on ajateltu käytettäväksi eri tarkoitukseen.
                                            Nyt laitoin sen vaan nippusiteillä kiepille. Täytyy kysellä jostain löytyiskö sellasta USB-tikun kokoista/tyylistä bluetooth adapteria.

                                            Ja sellanen "vika" siinä on että kun laittaa puhelimen soittimesta musiikkia soimaan niin radion näyttö näyttää CDC5 Track19 00.00 ja sekunnit lähtee juoksemaan niinkuin olis jotain soitettavaa ja jatkavat juoksemista vaikka musiikin sammuttaa.
                                            Se siis toimii hienosti puhelimen kautta, mutta ei radion kautta. En tiedä oliko tarkotuskaan. Omituista silti. CD-soitin toimii normaalisti.



                                            Radion nappuloista ei siis voi ohjata PAITSI eteenpäin kelaus nappulasta se laittaa musiikin pauselle. Sen jälkeen on taas painettava playta puhelimesta.
                                            Viimeksi muokannut Sabotaasi; 5.7.2013, 17:31. Perustelu: Sanaparsi/Typo/Lisäys

                                            Comment


                                            • Tuleekos tuon xcarlinkin (http://www.xcarlink.co.uk/product.ph...1&cat=4&page=1) mukana tuota johtosarjaa? http://www.xcarlink.co.uk/product.ph...&cat=18&page=1
                                              Infon mukaan radion ulosvetäjät tulee mutta entä tuo johtosarja? Kun en tiedä onko siellä valmiina tuota vai onko suoraan 20-pin liitin soittimessa kiinni jolloin johtosarjan tarvitsisi enkä jaksa alkaa etsimään noita radion irroitusavaimia erikseen että pystyisi asian tarkastaa.. Soitin siis Consert 2 ilman CD-boksia ja auto A4 B7 -05

                                              Comment


                                              • Kumpi on nyt parempi tilata?
                                                http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-We...-/130575600287

                                                vai

                                                http://www.adaptershop.de/MP3-Interf...face::298.html

                                                Itseä kiinnostaisi enemmän tuo pelkkä AUX-liitin.
                                                Miten tuo käytännössä tuossa USB, SD, line-in-mötikässä. USB:iin ilmeisesti aux-liittimellinen piuha/adabteri vai onko siihen jengi moutannut vain puhelimesta/iPodista suoraan apple-liittimen?

                                                Molemmissa ilmeisesti asennus suhteeellisen simppeliä, hanskalokero irti, sieltä läpivienti soittimen taakse jne.

                                                Comment


                                                • Tuli tilattua tämmöinen http://www.ebay.de/itm/Audi-A2-A3-8L...item3a81044452

                                                  Onko kokemuksia kellään?

                                                  Comment


                                                  • Onko kellään kokemusta toimiiko tälläinen johto jos haluu concert1 soittimeen aux in tulon?

                                                    http://viewitem.eim.ebay.fi/Aux-Line...665072071/item
                                                    Viimeksi muokannut menu; 26.9.2013, 11:12.

                                                    Comment


                                                      XCarlink asennettu B7:n ja Concert II:n perään, mutta ei lähde tulille. Autossa ei ole ollut vaihtajaa, tarviiko koodata päälle, vai onko tämäkin tikkupohjainen murhe? Kokemuksia?

                                                      Comment


                                                        Pitää koodata päälle. Ainakin Blaupunktin usb-adapterin kanssa joten eiköhän tuonkin kanssa.

                                                        Comment


                                                        • Saako Concertiin aux in:in?

                                                          Eli onko olemassa mitään sarjaa tms. konstia jolla saisin jonkunlaisen aux in tai usb liitännän Audi Concertin soitimeen? Auto on A4 b8 vm.-08 ilman tehtaan subwooferia tai minkäänlaisia irrallisia vahvistimia. Soitimen takana ei näyttänyt olevan muita liittimiä kuin kaiutin ym. johtojen liitin ja MMI näytölle lähtevän johdon liitin.

                                                          Comment


                                                            Jos en olisi jo tullut hankkineeksi vanhemman sortin vehjettä, kokeilisintällaista. Pitäisi kuvailun mukaan istua B7 ja B8 ja sisältää BT-streamin lisäksi kupari yhteyden käyttömahdollisuuden.
                                                            Viimeksi muokannut arto s; 27.6.2014, 11:00.

                                                            Comment


                                                            • Onko kaikissa Concert I soittimissa takana valmius cd vaihtajalle? itse kun en saa soitinta tähän hätään irti kun ei ole ulosvetäjiä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X